…πλήρως μεταγλωττισμένες στα Eλληνικά!

Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) ανακοίνωσε ότι η πολυαγαπημένη σειρά παιχνιδιών Invizimals™ επανέρχεται στο PlayStation®Vita (PS Vita) και το PlayStation®3 (PS3™). Το  Invizimals™: Η Συμμαχία για PS Vita και το Invizimals™: Το Χαμένο Βασίλειο για PS3, θα προσφέρουν φανταστικές νέες περιπέτειες και εμπειρίες στους μικρούς κυνηγούς Invizimals, ώστε να τα εντοπίσουν και να τα αιχμαλωτίσουν, τόσο στον κόσμο τους όσο και στον δικό μας! Αμφότεροι οι νέοι αυτοί τίτλοι θα κυκλοφορήσουν πλήρως μεταγλωττισμένοι στα Ελληνικά, προσφέροντας στους μικρούς, αλλά και μεγαλύτερους gamers μια πιο οικεία και προσβάσιμη εμπειρία παιχνιδιού.

PSVita 2D INVIZ_GRE

Το ολοκαίνουριο παιχνίδι του PS Vita, Invizimals™: Η Συμμαχία αξιοποιεί την τεχνολογία Επαυξημένης Πραγματικότητας (augmented reality) προκειμένου να ενσωματώσει τον virtual κόσμο στον πραγματικό και τα Invizimals να εμφανίζονται παντού. Όσοι επιθυμούν να εξερευνήσουν περαιτέρω τον μαγικό κόσμο των Invizimals, μπορούν να το κάνουν για πρώτη φορά και στο PS3 με το νέο παιχνίδι δράσης και περιπέτειας, Invizimals™: Το Χαμένο Βασίλειο.

Φανταστικές περιπέτειες και απαιτητικό gameplay σε συνδυασμό με διασκεδαστικά minigames σε περιμένουν και στα δύο παιχνίδια, ενώ “συνεργάζονται”, ώστε να συνθέσουν μοναδικές Cross-platform εμπειρίες. Για πρώτη φορά οι παίκτες του Invizimals™: Η Συμμαχία θα μπορούν να συνδεθούν μέσω της Cross-platform λειτουργίας με παίκτες του Invizimals™: Το Χαμένο Βασίλειο στο PS3 – και να αναμετρηθούν σε ξέφρενες μάχες τεσσάρων παικτών, αλλά και να λάβουν και να στείλουν πρόσθετο περιεχόμενο και bonus αντικείμενα μέσω του συνεργατικού (co-op) παιχνιδιού.

Invizimals™: Η Συμμαχία (PS Vita)

Μικροσκοπικά και μυστηριώδη, τα Invizimals ζουν παντού γύρω μας, αλλά μπορείτε να τα ανακαλύψετε μόνο με τη βοήθεια του PS Vita. Σε αυτό το συναρπαστικό νέο παιχνίδι για PS Vita, οι παίκτες καλούνται να οδηγήσουν τα Invizimals σε ένα νέο ασφαλές καταφύγιο, μετά την άφιξη ενός νέου, επικίνδυνου εχθρού. Αξιοποιώντας τα διαισθητικά χειριστήρια του PS Vita, οι παίκτες θα βοηθήσουν τα Invizimals να κατασκευάσουν ένα νέο χωριό και να κατατροπώσουν τον εχθρό τους. Το Invizimals™: Η Συμμαχία αξιοποιεί τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του PS Vita, όπως την οθόνη αφής, την οπίσθια επιφάνεια αφής, τον αισθητήρα κίνησης και την κάμερα, αλλά και την τεχνολογία Επαυξημένης Πραγματικότητας (augmented reality), μέσω της οποίας  θα εντοπίζετε και θα αιχμαλωτίζετε τα Invizimals.

Εξάλλου, στο παιχνίδι περιλαμβάνονται και νέα minigames αιχμαλωσίας, με αποτέλεσμα το Invizimals™: Η Συμμαχία να προσφέρει μια πρωτόγνωρη, μαγική εμπειρία, με την παράλληλη εξέλιξη των δυνατοτήτων των Invizimals, αλλά και το χτίσιμο μιας συλλογής με 150 πλάσματα, τα οποία μπορείτε να κυνηγήσετε, να αιχμαλωτίσετε και να οδηγήσετε σε μάχη, απολαμβάνοντας ψυχαγωγία δίχως τέλος στο PS Vita!

Invizimals™: Το Χαμένο Βασίλειο (PS3™)  

GRK_2PA

Για τους λάτρεις των παιχνιδιών δράσης και περιπέτειας, το Invizimals™: Το Χαμένο Βασίλειο είναι ένα ολοκαίνουριο παιχνίδι, που επιτρέπει στους μικρούς ερευνητές να μπουν για πρώτη φορά στον κόσμο των Invizimals. Την ανάπτυξη του τίτλου ανέλαβε αποκλειστικά για το PS3 η Magenta Software, προσφέροντας στους παίκτες τη δυνατότητα να εξερευνήσουν το Χαμένο Βασίλειο (The Lost Kingdom) μέσα από τα μάτια του Hiro, ενός νέου εξερευνητή που ανακαλύπτει μια μαγική πύλη, μέσω της οποίας θα μεταφερθείτε σε έναν φανταστικό κόσμο.

Οι παίκτες έχουν την ευκαιρία να μεταμορφωθούν σε ένα από τα αγαπημένα τους Invizimals και να χρησιμοποιήσουν τις ικανότητές του, προκειμένου να πολεμήσουν μια πανίσχυρη στρατιά από ρομπότ, που επιτίθεται στο Χαμένο Βασίλειο, αλλά και να επιλύσουν γρίφους κατά τη διάρκεια του συναρπαστικού ταξιδιού σε έξι κόσμους σε στεριά, αέρα και θάλασσα.

Λειτουργία Cross-play

Είτε βοηθάτε τα Invizimals στην έκδοση του PS Vita, είτε εξερευνάτε τον μαγικό τους κόσμο στο PS3, μπορείτε πάντα να συνδέεστε με τους φίλους σας και να μεταφέρετε τους χαρακτήρες από το PS Vita στο PS3, αλλά και το αντίστροφο.

Δοκιμάστε τη μάχη με έως και τέσσερις φίλους στη λειτουργία πολλαπλών παικτών (multiplayer) και στείλτε τα Invizimals από το PS Vita στο PS3 για να πάρουν μέρος στη δράση. Όταν τελειώσετε, μπορείτε να τα μεταφέρετε και πάλι πίσω στο PS Vita.

Το Invizimals™: Η Συμμαχία για PS Vita και το Invizimals™: Το Χαμένο Βασίλειο για PS3 κυκλοφορούν πλήρως μεταγλωττισμένα στα ελληνικά αυτό τον Νοέμβριο.