Πάντα μια φωτογραφική μηχανή είναι η καλύτερη λύση τελικά…

W830_blac2

  • Αισθητήρας 20,1 MP, που αποδίδει πολύ αναλυτικές λεπτομέρειες

  • Φακός ZEISS με οπτικό ζουμ 8 x (W830) και ευρυγώνιος φακός 26mm με οπτικό ζουμ 6 x (W810)

  • Beauty Effect για να κάνετε ρετούς στον τόνο του δέρματος, να εξομαλύνετε το δέρμα, να αφαιρείτε τη λάμψη, να ανοίγετε τα μάτια και να λευκαίνετε τα δόντια πάνω στη φωτογραφική μηχανή

  • Καινούργια λειτουργία Party Mode που ρυθμίζει αυτόματα την ευαισθησία ISO, την απόκλιση της έκθεσης και τον κορεσμό για να βγάζετε εξαιρετικές φωτογραφίες ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες φωτισμού (W810)

  • Ο σχεδιασμός της μηχανής έχει εξελιχθεί για να έχετε πολύ καλή αίσθηση του χρωματικού εύρους

  • Πραγματικά απλή λειτουργία της μηχανής με εύχρηστα μενού και πλήκτρα στο πίσω μέρος της

 

Η φωτογραφία τύπου «point and shoot» εξελίσσεται πολύ γρήγορα και οι νέες φωτογραφικές μηχανές Cyber-shot W830 και W810 σχεδιάστηκαν για να ικανοποιούν τις ανάγκες των σύγχρονων φωτογράφων που αναζητούν τη διασκέδαση και θέλουν καλύτερη ποιότητα από αυτήν των smartphone τους, χωρίς, όμως, να επιβαρυνθούν με το κόστος μίας καινούργιας φωτογραφικής μηχανής. Η λειτουργία είναι απίστευτα απλή και με τον καινούργιο σχεδιασμό και τις νέες δημιουργικές επιλογές, οι νέες αυτές προσθήκες κάνουν τη φωτογραφία διασκέδαση, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα της εικόνας.

Και τα δυο νέα μοντέλα διαθέτουν αισθητήρα CCD 20,1 megapixel και επιτρέπουν στο χρήστη να εγγράψει ταινίες HD. Όπως συμβαίνει συνήθως όταν κρίνουμε τον εαυτό μας, είμαστε πολύ αυστηροί με τις φωτογραφίες που μας απεικονίζουν, με το Beauty Effect μπορείτε να ρετουσάρετε μικρές κοκκινίλες πάνω στη φωτογραφική μηχανή, για να είστε σίγουροι ότι φαίνεστε στα καλύτερά σας. Με τα Εφέ εικόνας θα μπορέσετε να ικανοποιήσετε τη δημιουργική σας περιέργεια. Τα νέα μοντέλα σάς προσφέρουν, επίσης, τη δυνατότητα να κάνετε εκπληκτικές λήψεις σε 360 μοίρες, με το Sweep Panorama, και σας δίνουν μια εντελώς νέα προοπτική του περιβάλλοντος χώρου σας, παράλληλα διαθέτουν ένα προηγμένο φλας, το οποίο ελέγχει βέλτιστα την ευαισθησία ISO, ώστε οι χρήστες να μπορούν να φωτίζουν μακρινά αντικείμενα και να δίνουν ζωή στις εικόνες τους.

 

DSC-W830

Η DSC-W830 συνδυάζει τη μεγαλοπρέπεια των οπτικών ZEISS και του επεξεργαστή BIONZ με αισθητήρα CCD 20,1 megapixel, για όμορφα λεπτομερείς φωτογραφίες, σε ένα κομψό και συμπαγές σώμα. Η τεχνολογία Optical SteadyShot διατηρεί το θόλωμα που προκαλείται από το κούνημα της μηχανής σε χαμηλό επίπεδο, και η λειτουργία Optical SteadyShot Active Mode, που χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με το ηλεκτρονικό σύστημα σταθεροποίησης εικόνας, διασφαλίζει την ομαλότητα των βίντεο. Η προηγμένη της εμφάνιση και το μεταλλικό της φινίρισμα τονίζει την ποιότητα των τεσσάρων διαθέσιμων χρωμάτων της.

 

DSC-W810

Η φωτογραφική μηχανή DSC-W810 διαθέτει ισχυρό αισθητήρα CCD 20,1 megapixel και ευρυγώνιο φακό 26 χλστ. με οπτικό ζουμ 6x και αποδίδει καθαρές και κομψές φωτογραφίες. Με την προσθήκη της νέας λειτουργίας Party Mode η φωτογραφική μηχανή  προσαρμόζει αυτόματα τις ρυθμίσεις για λήψεις σε συνθήκες με χαμηλό φωτισμό για να κρατήσετε για πάντα αυτές τις μαγικές στιγμές.

 

Χάρη στην προσθήκη της μπροστινής λαβής και του πολύ λεπτού μεταλλικού φινιρίσματος, η W810 μένει σταθερή στο χέρι σας, ενώ με το ειδικό κουμπί για ταινίες στο πίσω μέρος είναι ακόμα πιο απλό και γρήγορο να αρχίσετε τη λήψη βίντεο HD. Ποτέ δεν ξέρετε ποιο θα είναι το επόμενο βίντεο που θα κάνει θραύση στο YouTube!

 

Η DSC-W810 και η DSC-W830 θα είναι διαθέσιμες  στα καταστήματα από το Φεβρουάριο του 2014.

 

Βασικές προδιαγραφές

 

W830

W810

Φακός

ZEISS

Sony

Οπτικό ζουμ /

Clear Image Ζουμ

8x

6x

Αισθητήρας εικόνας / ενεργά megapixel

Super HAD CCD 20,1MP

Super HAD CCD 20,1MP

Οθόνη LCD

Τύπου 2,7 ClearPhoto

Τύπου 2,7 ClearPhoto

Advanced Flash/Party Mode

Ναι / Όχι

Ναι / Ναι

Beauty Effect

Ναι

Ναι

Wi-Fi

Όχι

Όχι