Είμαστε μόλις μια εβδομάδα από τη MWC 2014…

mobile-world-congress-2014

…και το θέμα είναι τι θα μας ενθουσιάσει στη Barcelona. Και καλά με τα κινητά, με τα tablets; με βάση τις φήμες δείτε παρακάτω τι αναμένεται από Sony, Samsung, Huawei και όχι μόνο.

csm_Xperia_Tablet_Z

Sony: Θέλει να κυριαρχήσει η Ιαπωνέζα ‘κυρία’. Μάλλον ΔΕΝ θα είναι μόνο ένα, αλλά η Sony λογικά δεν θα παραλείψει να ρίξει ένα next-gen Xperia Tablet Z με τον Qualcomm Snapdragon 800 αλλά και 3GB RAM όπως και Android 4.4 KitKat. Δεν αποκλείεται η εμφάνιση του Wi-Fi only Xperia S Ultra 6.4” “mini tablet”. Εκπλήξεις;

ASUS: τα παρουσιάσει λογικά στη CES 2014 με το dual-boot 4-in-1 tablet/laptop hybrid της, το Transformer Book Duet ενώ παροσυίασε και τπ VivoTab Note 8 business tablet. Στην έκθεση αναμένουμε λογικά το budget Transformer Pad TF701T με Android ενώ και το 8-inch ASUS tablet με Android και Bay Trail, λογικά θα πρέπει να εμφανιστεί.

Samsung: Στη CES 2014 παρουσίασε τα Galaxy TabPRO και NotePRO ενώ στη MWC λογικά θα δούμε ένα φρεσκάρισμα της σειράς Galaxy Tab 4 με 7αρια, 8αρια και 10αρια αν και με 1,280 x 800 μάλλον χασμουριέσαι. Τι θα γίνει με τα Samsung AMOLED tablets;

Huawei: Η Huawei,αναμένεται να ρίξει δύο tablets στη MWC 2014, ένα iPad mini-killer, το MediaPad X1.

Intel: Στόχος της να κάνει επιτέλους αίσθηση. Με τους Βay Trail επεξεργαστές για tablets και 64-bit Windows υποστήριξη υπόσχεται super προσιτά Android tablets με κόστος κάτω από €100.

Firefox OS: Θα έχει η Mozilla κάτι σε tablet στη Barcelona;