Αααα!!! Καλός ήχος…

Η σειρά προϊόντων ήχου υψηλής ανάλυσης της Sony μεγαλώνει και σας προσφέρει την μουσική ευκρίνεια που πάντα ονειρευόσασταν.

BDP-S7200 Blu-ray Player_3-4_Right_Birdseye

  • Δέκτες AV δικτύου οικιακού κινηματογράφου STR-DN1050 και STR-DN850

  • Σύστημα πολλαπλής αναπαραγωγής ήχου MAP-S1

  • Συσκευή SA-CD/Blu-ray Disc™ BDP-S7200

Οι ολοκαίνουργιες προσθήκες στη σειρά προϊόντων ήχου υψηλής ανάλυσης της Sony σας μεταφέρουν πέρα από την ποιότητα ήχου CD, σε έναν καινούργιο κόσμο, πιο καθαρού και ρεαλιστικού ήχου.

Σε αντίθεση με τα αρχεία MP3, τα οποία θυσιάζουν πολύτιμες λεπτομέρειες από τον αρχικό ήχο, ο ήχος υψηλής ανάλυσης διατηρεί πολλές περισσότερες λεπτομέρειες, κατά τη διαδικασία μετατροπής από αναλογικό σε ψηφιακό. Το αποτέλεσμα είναι ένας αυθεντικότερος ήχος, πολύ πιο κοντά σε αυτό που ο καλλιτέχνης και το κοινό του άκουσαν για πρώτη φορά.

Δέκτες AV δικτύου οικιακού κινηματογράφου STR-DN1050 και STR-DN850

STR_DN1050

Οι δυο νέοι δέκτες AV, που διαθέτουν πολλές λειτουργίες και παρουσιάζονται φέτος την Άνοιξη από τη Sony, σας προσφέρουν ήχο υψηλής ανάλυσης, χωρίς συμβιβασμούς, σε συνδυασμό με πλούσιες επιλογές δικτύωσης. Τα εξαιρετικής ποιότητας συστατικά και η σχολαστική κατασκευή τους εγγυώνται ότι οι δέκτες STR-DN1050 και STR-DN850 αποδίδουν πλούσιο, λεπτομερή ήχο, που σίγουρα θα εκτιμήσει ο κάθε μουσικόφιλος.

Με τους δέκτες STR-DN1050 και STR-DN850 μπορείτε να απολαύσετε μουσική, όπως θα ήθελε να την ακούτε και ο δημιουργός της – συμπεριλαμβανομένων των αρχείων DSD και 192KHz/24-bit (WAV/FLAC). Μπορείτε, και με τους δυο δέκτες, να κάνετε streaming σε εξαιρετικό ήχο υψηλής ανάλυσης σε όλο το δίκτυο του σπιτιού σας – ή εναλλακτικά, να συνδέσετε το τηλέφωνό σας ή να βάλετε τη μονάδα οδήγησης USB με τα αγαπημένα σας κομμάτια ήχου υψηλής ανάλυσης. Χάρη στο ενσωματωμένο Wi-Fi και Bluetooth® μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε ασύρματη σύνδεση με κινητές συσκευές.

Απόλυτη δικτύωση και απλή λειτουργία με hi def ήχο…

Επιπλέον, και τα δυο μοντέλα διαθέτουν λειτουργία ακρόασης one-touch με τα Xperia™ και άλλες συσκευές με ενεργοποιημένο NFC και λειτουργικό Android καθώς και με Apple Airplay.

Η ναυαρχίδα της σειράς, το STR-DN1050, εξελίσσει ακόμα περισσότερο την οικιακή σας ψυχαγωγία. Διαθέτει την καλύτερη κατασκευή στην κατηγορία του, με ένα σταθερό σκελετό, που μειώνει τις ανεπιθύμητες δονήσεις και την αντήχηση, και ένα γυάλινο κύκλωμα εποξικής ρητίνης. Μεταξύ των ειδικά προσαρμοσμένων συστατικών του, περιλαμβάνεται κι ένας μεγάλος ισχυρός μετασχηματιστής καθώς και ένα προσεκτικά επιλεγμένο μπλοκ ηλεκτρολυτικών πυκνωτών και αντιστάσεις audio grade.

Η μεγάλη ισχύς εξόδου του δέκτη, 165W x 7,2 κανάλια, με κύκλωμα ενισχυτή υπέρ-ευρέος φάσματος αναπαράγει ολόκληρη τη μουσική σας συλλογή με καθαρότητα που συγκλονίζει. Το ενσωματωμένο pass through σε 4K ζωντανεύει ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες σε βίντεο με χαμηλή ανάλυση – ό,τι χρειάζεται για να απολαύσετε ταινίες από Blu-ray Disc™ και άλλο περιεχόμενο στην 4K τηλεόραση σας. Η διανομή στη Ζώνη 2 σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε τον ήχο ταυτόχρονα και σε άλλα δωμάτια. Χάρη στην πρωτοποριακό interfase του δέκτη μπορείτε εύκολα να τον ρυθμίζετε χρησιμοποιώντας την οθόνη της τηλεόρασής σας ή και το νέο εύχρηστο και απλοποιημένο τηλεχειριστήριο.

Ταξιδέψτε άνετα στον κόσμο της ψυχαγωγίας με ήχο υψηλής ανάλυσης, χάρη στο νέο εύχρηστο τηλεχειριστήριο. Μπορείτε, ακόμα, να χρησιμοποιήσετε τη δωρεάν εφαρμογή SongPal της Sony (για λειτουργικό iOS6/ Android 2.3.3 ή μεταγενέστερο) και να χειρίζεστε το δέκτη από το τηλέφωνό σας ή να περιηγείστε σε υπηρεσίες online, όπως τις Music Unlimited, Spotify και Deezer. Δεδομένου, ότι αυτές οι εφαρμογές είναι προεγκατεστημένες στο δέκτη, θα απολαμβάνετε καθαρό ήχο, χωρίς συμβιβασμούς, σαφώς ανώτερο από τη μουσική που προέρχεται από υπηρεσίες cloud στον υπολογιστή ή το κινητό σας.

Σύστημα πολλαπλής αναπαραγωγής ήχου MAP-S1

Όλα όσα χρειάζεστε είναι εδώ, το μικρό MAP-S1 έχει έναν ισχυρό ενισχυτή 100W, ραδιόφωνο και αναπαραγωγή CD, ενσωματωμένα σε μια κομψή μονάδα που χωράει μια χαρά στη βιβλιοθήκη σας. Εσείς απλώς προσθέστε τα ηχεία και ετοιμαστείτε να απολαύσετε ήχο υψηλής ανάλυσης.

sonySSHW1MAPS1mar19

Το εύχρηστο MAP-S1 αναπαράγει ήχο υψηλής ανάλυσης καθώς και αρχεία MP3 και άλλα φορμά ήχου, από μια ευρεία γκάμα πηγών και συνδεδεμένων συσκευών. Ο ενισχυτής ήχου S-Master HX της Sony μειώνει την αλλοίωση και το θόρυβο, ενώ το χαρακτηριστικό DSEE HX αναβαθμίζει τη μουσική σας συλλογή – συμπεριλαμβανομένων των συμπιεσμένων αρχείων και των ήχου CD – σε ποιότητα που ξεπερνά αυτήν των CD.

Κάντε streaming σε μουσική από το οικιακό σας δίκτυο μέσα από τον υπολογιστή σας ή από υπηρεσίες Internet όπως το Spotify και το Music Unlimited. Χρησιμοποιήστε μια μονάδα οδήγησης USB, ή συνδέστε το smartphone σας μέσω καλωδίου, Bluetooth ή του Apple AirPlay. Ένα απλό άγγιγμα και η ασύρματη σύνδεση γίνεται αυτόματα με το τηλέφωνο Xperia ή το tablet σας με NFC, για ξεκούραστη ακρόαση.

Για να απολαμβάνετε πραγματικά απολαυστικά αποτελέσματα, συνδυάστε το MAP-S1 με τα καινούργια ηχεία ήχου υψηλής ανάλυσης, SS-HW1, της Sony. Αυτά τα ηχεία, που χωράνε σε ένα ράφι και απευθύνονται σε πραγματικούς εραστές της μουσικής, έχουν ρυθμιστεί ώστε να λαμβάνουν ό,τι καλύτερο από τις πηγές ήχου υψηλής ανάλυσης και να εκφράζουν και τις πιο λεπτές αποχρώσεις της μουσικής σας συλλογής. Το woofer 13 εκ. σε μορφή κώνου με ίνα με MRC (Mica Reinforced Cellular) είναι εξαιρετικά ελαφρύ αλλά και άκαμπτο για να ελαχιστοποιεί την ανεπιθύμητη αντήχηση και το χρωματισμό. Το μοναδικό WD (Wide Dispersion) -Super Tweeter αναπαράγει εκτεταμένες υψηλές συχνότητες με διαφάνεια και ρεαλισμό, χωρίς προηγούμενο.

sony1_10

Συσκευή SA-CD/Blu-ray Disc™ BDP-S7200

Πέρα από τις από εκπληκτικές προδιαγραφές που διαθέτει, η καινούργια συσκευή Blu-ray Disc, της Sony, έχει να προσφέρει και τις δυνατότητες της αναπαραγωγής ήχου υψηλής ανάλυσης. Η κορυφαία BDP-S7200 συνδυάζει εξαιρετικής ποιότητας εικόνες με εκπληκτικό ήχο, είτε απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας ταινίες από DVD, είτε επιλέγετε μία από τις εντυπωσιακές επιλογές των υπηρεσιών online ψυχαγωγίας.

Αποκτήστε γρήγορη πρόσβαση σε ένα κόσμο online περιεχομένου, ενώ παράλληλα αφήστε να σας συνεπάρουν οι νέες βελτιώσεις στην ποιότητα εικόνας και ήχου. Είναι η πρώτη συσκευή Blu-ray Disc από τη Sony, η οποία μπορεί να αναπαράγει Super Audio CD και αρχεία ήχου υψηλής ανάλυσης – βάλτε το δίσκο και βυθιστείτε στις νότες με πρωτόγνωρη αυθεντικότητα. Ακόμα και όταν βλέπετε βίντεο χαμηλής ανάλυσης από το Internet ή ακούτε MP3 αρχεία, το Digital Music Enhancer της Sony σάς χαρίζει ήχο με φυσικά πρίμα, αποκαθιστώντας τις συχνότητες που χάνονται στα πολύ συμπιεσμένα αρχεία.

Χάρη στη δυνατότητα upscaling στα 4K, όταν βλέπετε στην τηλεόραση 4K σας ταινίες από Blu-ray Disc™ με τη συσκευή BDP-S7200, τα αγαπημένα σας έργα αποκτούν άλλη αίγλη με τέσσερις φορές περισσότερες λεπτομέρειες σε σχέση με την ανάλυση Full HD. Ακόμα και η ποιότητα βίντεο web εκτινάσσεται με το IP Content Noise Reduction Pro, που διαθέτει ο γρήγορος διπύρηνος επεξεργαστής, για πιο ευκρινείς εικόνες, πλούσια υφή και φυσικές διαβαθμίσεις στον τόνο.

Το βελτιωμένο Wi-Fi σάς βοηθάει να κάνετε αξιόπιστα streaming σε βίντεο και μουσική στο δικό σας δίκτυο. Εξερευνήσετε έναν ολόκληρο κόσμο online ψυχαγωγίας, αποκτώντας άμεση πρόσβαση σε ταινίες, μουσική, προγράμματα τηλεόρασης και πολλά ακόμα, από το Sony Entertainment Network. Περιηγηθείτε σε μια σειρά από online κανάλια, ή ανεβάστε το τελευταίο σας βίντεο στο YouTube™. Με τη λειτουργία Screen mirroring με το Miracast™ μπορείτε να στέλνετε τις φωτογραφίες, τα βίντεο και τη μουσική απευθείας από το smartphone ή το tablet σας, στην οθόνη της τηλεόρασής σας.

Η νέα σειρά προϊόντων ήχου υψηλής ανάλυσης, από τη Sony, θα είναι διαθέσιμη στην αγορά από τον Μάιο του 2014.

STR-DN1050

STR-DN850

7 x 165W

Αναπαραγωγή ήχου υψηλής ανάλυσης (192kHz/24bit WAV/AIFF/FLAC/ALAC/DSD)

6 είσοδοι HDMI, 3 έξοδοι HDMI

4K Upscale / 4K Pass through

2 x MHL

USB για Walkman, iPod/iPhone και συσκευές μνήμης USB

Διανομή σε δυο ζώνες

Wi-Fi certified

Airplay

Ακρόαση One-touch (Bluetooth/NFC)

Sony Entertainment Network

Spotify®

DEEZER

Ραδιόφωνο Tunein

aptX για Bluetooth

Εύχρηστη διασύνδεση γραφικών

Εφαρμογή SongPal™ (iOS6/Android 2.3.3 ή μεταγενέστερο)

Απλοποιημένο τηλεχειριστήριο

7 x 150W

Αναπαραγωγή ήχου υψηλής ανάλυσης (192kHz/24bit WAV/AIFF/FLAC/ALAC/DSD)

5 είσοδοι HDMI, 1 έξοδος HDMI

4K Upscale / 4K Pass through

1 x MHL

USB για Walkman, iPod/iPhone και συσκευές μνήμης USB

Wi-Fi certified

Airplay

Ακρόαση One-touch (Bluetooth/NFC)

Sony Entertainment Network

Spotify®

DEEZER

Ραδιόφωνο Tunein

aptX για Bluetooth

Εύχρηστη διασύνδεση γραφικών

Εφαρμογή SongPal™ (iOS6/Android 2.3.3 ή μεταγενέστερο)

Απλοποιημένο τηλεχειριστήριο

 

MAP-S1

Συνολικά 100W

CD

FM/AM, DAB

USB-DAC

USB για Walkman, iPod/iPhone και συσκευές μνήμης USB

Wi-Fi certified

Airplay

Ακρόαση One-touch (Bluetooth/NFC)DLNA

Sony Entertainment Network

Spotify

DEEZER

Ραδιόφωνο Tunein

Εφαρμογή SongPal™ (iOS6/Android 2.3.3 ή μεταγενέστερο)

DSEE HX

aptX για Bluetooth

Αναπαραγωγή ήχου υψηλής ανάλυσης (192kHz/24bit WAV/AIFF/FLAC/ALAC/DSD)

 

BDP-S7200

4K Upscale

Super Bit Mapping

IP Noise Reduction Pro

Αναπαραγωγή 3D

Αναπαραγωγή ήχου υψηλής ανάλυσης

Αναπαραγωγή SA-CD

Digital Music Enhancer

Λειτουργία Screen Mirroring

Wi-Fi certified

DLNA

Sony Entertainment Network

Διπύρηνος επεξεργαστής

Εφαρμογή TV Side View

Υποστήριξη περισσότερων Codec

Super Quick Start