Δεν είναι να ζηλέψει κανείς την επιτυχία του “The Avengers”;

GalleryChar_1900x900_JusticeLeague

Και επίσημα, μετά τον καβγά Superman και Batman brawl στο 2016 sequel του Man Of Steel, ολόκληρη η ομάδα της DC Comics θα συνενωθεί για μια ταινία Justice League όπως αποκάλυψε η Warner Bros.

Ο δε πρόεδρος της εταιρίας στο τμήμα worldwide production, Greg Silverman, μίλησε δε για τον Zack Snyder να είναι και πάλι με το τιμόνι της ταινίας: “It will be a further expansion of this universe,” είπε ο Silverman στη The Wall Street Journal. “‘Superman vs Batman’ λοιπόν σημαίνει ‘Justice League.’”

Δεν έχουμε επίσημους τίτλους, αλλά η ταινία πάει για το 2018 το νωρίτερο με τον Henry Cavill σαν Superman και στις δύο ταινίας και τον Affleck ως Batman όπως και τη Gal Gadot σαν Wonder Woman. Την περασμένη εβδομάδα μάθαμε για τον Ray Fisher ως Cyborg.

Οο Superman, Batman και Wonder Woman θεωρούνται ως η “Trinity”, ο πυρήνας της ομάς με τους The Flash, Aquaman και Green Lantern επίσης συχνά μέσα. Όσο για ταινία Wonder Woman solo; Ο κος Kroll της εταιρίας μας λέει πως “With the right script, that could be viable. The world is ready for her.”