Η Epson πήγε στη Photokina με λύσεις εικόνας σε τεχνολογίες εκτύπωσης και βιντεοπροβολής για καταναλωτές και επαγγελματίες.

xlg_Epson_SureColor_SC_P600

Από τους επιτραπέζιους φωτογραφικούς εκτυπωτές και σαρωτές, μέχρι και την ποικιλία επαγγελματικών microlab παραγωγής και τους εκτυπωτές μεγάλου φορμάτ, η Epson έδειξε περισσότερα από 30 προιόντα στη Photokina. Όλα τα προιόντα προσφέρουν τα υψηλότερα επίπεδα ποιότητας αιχμής, ευελιξίας και συνδεσιμότητας και όλα έχουν σχεδιαστεί για να δημιουργήσουν μια ποικιλία εφαρμογών για να καλύψουν τις πολλαπλές ανάγκες της σημερινής διαφοροποιημένης καταναλωτικής και επαγγελματικής βιομηχανίας απεικόνισης.

Ανεβάζοντας τη λήψη φωτογραφίας από smartphone σε νέα επίπεδα, ο διεθνής καλλιτεχνικός φωτογράφος Gary Wornell έδειξε στους επισκέπτες πώς να απαθανατίζουν πορτρέτα σε επαγγελματικό στυλ, στο ειδικά διαμορφωμένο στούντιο του στο περίπτερο της Epson. Αυτά θα εκτυπωθούν σε όμορφο ιαπωνικό Kozo Thin ημιδιαφανές χαρτί από τον SureColour SC-P600 – το νέο κορυφαίο για τη σειρά του, φωτογραφικό εκτυπωτή Α3 της Epson που αναμένεται σύντομα.

Οι επισκέπτες έχουν επίσης την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα ευέλικτα και συμπαγή microlabs, να παρακολουθήσουν ζωντανά την ταχεία εκτύπωση απ’ ευθείας σε ύφασμα T-shirt, και να διερευνήσουν πως μπορούν να εκτυπώσουν εικόνες επάνω σε μια γκάμα υλικών για να δημιουργήσουν κατά παραγγελία φωτογραφίες, τέχνη και προιόντα διακόσμησης.

epson

Οι επαγγελματίες φωτογράφοι προσπαθούν ολοένα και περισσότερο να συλλάβουν και να εκτυπώσουν την τέλεια φωτογραφία από υλικό ζωντανής ταινίας δράσης. Στη Photokina, η Epson συνεργάζεται με το πρακτορείο ψηφιακής διαδραστικής παραγωγής, ORT, την RED Digital Cinema, και τους ακροβάτες-χορευτές Morenas do Brasil Capoeria, για να επιδείξουν τις απαράμιλλες δυνατότητες της σύλληψης και εκτύπωσης πλήρους ανάλυσης σε στιγμιότυπα από κίνηση. Στα 100 καρέ/ δευτερόλεπτο υπάρχουν 100 πιθανότητες ανά δευτερόλεπτο για να βρείτε την απόλυτη εικόνα!