Αν είναι στη ζωή σου να αποκτήσεις ένα, αυτό είναι. Ειδική έκδοση για μια ειδική κατηγορία τεχνολογίας. Το αγαπημένο gaming.

DS4_20_01_Front

Η Sony Computer Entertainment Inc. (SCEI) ανακοίνωσε σήμερα το “PlayStation®4(PS4™) 20th Anniversary Edition”, μια ειδική έκδοση του PS4, τιμώντας την εικοστή επέτειο από την κυκλοφορία του πρώτου PlayStation (PS) στις 3 Δεκεμβρίου 1994. Η 20η Επετειακή Έκδοση θα κυκλοφορήσει σε 12.300 τεμάχια παγκοσμίως, ένας αριθμός που παραπέμπει στην ημερομηνία του αρχικού λανσαρίσματος του αυθεντικού PS. Η συλλεκτική έκδοση του PS4 και τα συνοδευτικά περιφερειακά θα κυκλοφορήσουν στο κλασικό γκρι χρώμα (“Original Gray”) σε ειδική συσκευασία, που επίσης παραπέμπει στην κλασική κονσόλα.

Το πρώτο σύστημα PlayStation γνώρισε ευρεία αναγνώριση για τις επαναστατικές τεχνολογίες που ενσωμάτωνε, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας επεξεργασίας 3D γραφικών υψηλής ευκρίνειας σε πραγματικό χρόνο, κάτι πρωτοφανές για οικιακές κονσόλες, αλλά και για τη συναρπαστική συλλογή παιχνιδιών που το συνόδευε. Το PlayStation σήμανε μια επανάσταση για τη βιομηχανία και έγινε η πρώτη οικιακή κονσόλα στην ιστορία που ξεπέρασε το ορόσημο των 100 εκατομμυρίων τεμαχίων σε αθροιστικές παγκόσμιες πωλήσεις*1.  Η πρώτη έκδοση του PlayStation ενσωμάτωνε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και προσέφερε ανεπανάληπτες gaming εμπειρίες σε χρήστες ανά τον κόσμο. Η κληρονομιά αυτή διατηρήθηκε ζώντανη σε όλες τις πλατφόρμες του PlayStation έκτοτε.

PlayStation_Original_02

PlayStation_Original_Controller

PlayStation_Original_01

PS4_20_10

«Το “PlayStation®4 20th Anniversary Edition” είναι ένα ξεχωριστό μοντέλο, ενθυμητικό του πρώτου PlayStation, το οποίο ενέπνευσε όλες τις μεταγενέστερες πλατφόρμες του PlayStation που παρουσιάστηκαν τα τελευταία είκοσι χρόνια. Η συλλεκτική έκδοση του PS4 προσφέρει μια νοσταλγική αίσθηση στους φανατικούς του PlayStation, ενώ παράλληλα παρέχει μια ολόφρεσκη εμπειρία σε όσους δεν είχαν αποκτήσει την πρώτη κονσόλα, δήλωσε ο Andrew House, Πρόεδρος και Group CEO της Sony Computer Entertainment, Inc.  «Το “PlayStation®4 20th Anniversary Edition” ενσαρκώνει την ευγνωμοσύνη και την εκτίμησή μας για όλους τους φανατικούς gamers, τους εκδότες παιχνιδιών και τους συνεργάτες μας, οι οποίοι μας έχουν προσφέρει τεράστια υποστήριξη τα τελευταία είκοσι χρόνια. Προσδοκούμε στη στήριξή τους, καθώς οραματιζόμαστε και χτίζουμε το μέλλον του PlayStation για τα χρόνια που έρχονται. Η δέσμευσή μας να προσφέρουμε κορυφαίες gaming εμπειρίες και να δημιουργήσουμε τον κορυφαίο προορισμό για gamers από ολόκληρο τον πλανήτη, παραμένει ακλόνητη.»

PS4_20_06

PS4_20_13

PS4_20_01

PS4_20_03

PS4_20_04

Η SCE θα συνεχίσει να επεκτείνει την πλατφόρμα του PlayStation, προκειμένου να προσφέρει εμπειρίες ψυχαγωγίας εφικτές μόνο στο PlayStation.

 

< “PlayStation®4 20th Anniversary Edition” >

Εμπορική ονομασία προϊόντος PlayStation®4  20th Anniversary Edition
Κωδικός προϊόντος CUH-1100A A20 (Σειρά)
Περιλαμβάνονται στη συσκευασία (όλα× 1 ) Σύστημα PlayStation®4 system (Σκληρός δίσκος: 500GB / χρώμα: Γκρι [Original Gray])PlayStation®Camera (χρώμα: Γκρι [Original Gray])

Ασύρματο χειριστήριο DUALSHOCK®4 (χρώμα: Γκρι [Original Gray])

Κάθετη βάση (χρώμα: Γκρι [Original Gray])

Μονοφωνικά Ακουστικά (χρώμα: Γκρι [Original Gray])

Καλώδιο παροχής ηλεκτρικού ρεύματος

Καλώδιο HDMI

Καλώδιο USB

Εγχειρίδια οδηγιών

*1 Στοιχεία που ίσχυαν τη 18η Μάϊου 2004. Αφορά τις αθροιστικές πωλήσεις του PlayStation και του PS one®.

PS4Headset_20

PS4Stand_20_Angle

PS4Stand_20_Top