Επίσημα η Sony δίνει νέα διάσταση στην ποιοτική ακρόαση…

Sony_Hi Res Audio Event

Η Πέννυ Μπαλτατζή, τραγουδίστρια των Penny & The Swingin’ Cats, με τον ηχολήπτη του συγκροτήματος απολαμβάνουν τα νέα προιόντα ήχου υψηλής ανάλυσης της Sony, μαζί με τους καλεσμένους της εκδήλωσης

Η Sony ανακοίνωσε την κυκλοφορία της νέας σειράς προιόντων ήχου υψηλής ανάλυσης στην Ελλάδα. Οι νέες συσκευές προσφέρουν πληθώρα επιλογών και έναν ιδανικό συνδυασμό απαράμιλλης ποιότητας, εμφάνισης και τεχνολογίας, χαρίζοντας την απόλυτη εμπειρία ακρόασης.
Η ανακοίνωση της Sony έγινε στο πλαίσιο της παρουσίασης των νέων συσκευών ήχου υψηλής ανάλυσης σε δημοσιογράφους, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Black Duck Multiplarte, στην Πλατεία Καρύτση. Η Sony πραγματοποίησε μια ξεχωριστή έκθεση με πορτραίτα δημοφιλών μουσικών, στον χώρο της gallery του Black Duck, όπου οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την ευρύτερη γκάμα των προϊόντων ήχου της εταιρείας που καλύπτει όλες τις ανάγκες των μουσικόφιλων.

Sony_Hi Res Audio Event_A

Τα νέα Xtra Bass ακουστικά της Sony

Η εκδήλωση απογειώθηκε με την μοναδική παρουσία του δημοφιλούς εγχώριου μουσικού σχήματος, Penny and the Swingin’ Cats, τα μέλη του οποίου διασκέδασαν τους καλεσμένους με τη μουσική τους, ενώ τους μετέφεραν την μοναδική εμπειρία ήχου υψηλής ανάλυσης που προσφέρουν οι συσκευές ήχου της Sony.

Sony_Hi Res Audio Event_C

Sony_Hi Res Audio Event_B

Η Πέννυ Μπαλτατζή, τραγουδίστρια των Penny & The Swingin’ Cats, μεταφέρει στους καλεσμένους την δική της εμπειρία από τον ήχο υψηλής ανάλυσης της Sony

Στον ίδιο χώρο προβλήθηκε βίντεο από την αντίστοιχη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο, όπου τα μέλη του δημοφιλούς συγκροτήματος Editors, μοιράστηκαν την δική τους εμπειρία από τον ήχο υψηλής ποιότητας που αποδίδουν τα προϊόντα της Sony.

Επιπλέον, απόλαυσαν την απαράμιλλη ποιότητα ήχου που προσφέρουν τα νεότερα προϊόντα ήχου υψηλής ανάλυσης. Συγκεκριμένα, παρουσιάστηκαν τα νέα ακουστικά MDR-1ADAC σε συνδυασμό με τον ενισχυτή ακουστικών PHA-3AC, ιδανικά για ακρόαση ήχου υψηλής ανάλυσης, το εξαιρετικά κομψό Walkman NWZ-A15 με εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά, όμοια με αντίστοιχα κορυφαίων hi-fi, καθώς επίσης και το κορυφαίο σύστημα ασύρματων ηχείων SRS-X9.

Με την κορυφαία ποιότητα ήχου που προσφέρει η νέα σειρά προιόντων ήχου υψηλής ανάλυσης, οι ακροατές μπορούν να βιώσουν ρεαλιστικά την απόλυτη μουσική εμπειρία, όπως ακριβώς ηχογραφήθηκε και εμπνεύστηκε από τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες.