…δύο “PlayStation®4(PS4™) 20th Anniversary Edition”!

PS4_20_pkg_01_Sleeve

Η Sony Computer Entertainment Europe (SCEΕ) γιορτάζει 20 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου PlayStation και θέλοντας να ευχαριστήσει την ελληνική κοινότητα που στηρίζει ένθερμα το PlayStation από τα πρώτα βήματά του, προσφέρει σε δύο τυχερούς την ευκαιρία να αποκτήσουν τη συλλεκτική επετειακή κονσόλα, “PlayStation®4(PS4™) 20th Anniversary Edition”, μέσω διαγωνισμού στη σελίδα του PlayStation στο Facebook.

Στον διαγωνισμό που θα διαρκέσει από τις 3 Φεβρουαρίου 2015 έως και την 1η Μαρτίου 2015, δύο τυχεροί νικητές θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν την ειδική έκδοση του PS4 που δημιουργήθηκε τιμώντας την εικοστή επέτειο από την κυκλοφορία του πρώτου PlayStation (PS), στις 3 Δεκεμβρίου 1994.

PS4

Οι φίλοι του PlayStation που ονειρεύονται να αποκτήσουν την συλλεκτική, αριθμημένη έκδοση “PlayStation®4(PS4™) 20th Anniversary Edition”, μπορούν να λάβουν μέρος στον συναρπαστικό διαγωνισμό, συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους στην ειδική εφαρμογή που έχει δημιουργηθεί για τις ανάγκες του διαγωνισμού, στη σελίδα του PlayStation στο Facebook, www.facebook.com/PlayStationGreece. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 2 Μαρτίου 2015.

PS4_20_10

Το “PlayStation®4(PS4™) 20th Anniversary Edition” κυκλοφόρησε το Δεκέμβριο σε 12.300 τεμάχια παγκοσμίως, ένας αριθμός που παραπέμπει στην ημερομηνία του αρχικού λανσαρίσματος του αυθεντικού PlayStation, ενώ τα ελάχιστα κομμάτια που ήρθαν στην Ελλάδα δεν θα διατεθούν προς πώληση.

PS4_20_04

PS4_20_01

PS4_20_13

PS4Stand_20_Angle

PS4_20_pkg_04

PS4Headset_20

20

Το πρώτο σύστημα PlayStation γνώρισε ευρεία αναγνώριση για τις επαναστατικές τεχνολογίες που ενσωμάτωνε, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας επεξεργασίας 3D γραφικών υψηλής ευκρίνειας σε πραγματικό χρόνο, κάτι πρωτοφανές για οικιακές κονσόλες, αλλά και για τη συναρπαστική συλλογή παιχνιδιών που το συνόδευε. Το PlayStation σήμανε μια επανάσταση για τη βιομηχανία και έγινε η πρώτη οικιακή κονσόλα στην ιστορία που ξεπέρασε το ορόσημο των 100 εκατομμυρίων τεμαχίων σε αθροιστικές παγκόσμιες πωλήσεις*1. Η πρώτη έκδοση του PlayStation ενσωμάτωνε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και προσέφερε ανεπανάληπτες gaming εμπειρίες σε χρήστες ανά τον κόσμο. Η κληρονομιά αυτή διατηρήθηκε ζώντανη σε όλες τις πλατφόρμες του PlayStation έκτοτε.
Η SCE θα συνεχίσει να επεκτείνει την πλατφόρμα του PlayStation, προκειμένου να προσφέρει εμπειρίες ψυχαγωγίας εφικτές μόνο στο PlayStation, εγκαθιστώντας το ως «κορυφαίο προορισμό» για gamers από όλο τον πλανήτη.