Με άφθονο resolution.

Canon-EOS-5Ds-5ds-r

Αυτή είναι η νέα Canon EOS 5DS Camera που έχει να μας παρουσιάσει τον τεράστιο αισθητήρα της με 50.6 megapixels για 35mm και σώμα DSLRs. Μέσα έχει τους dual Digic 6 επεξεργαστές που ισχυρίζεται πως μπορούν να σηκώσουν το βάρος ενώ ένα σύστημα 61-point autofocus μαζί με auto exposure και white balance λειτουργία ισχυρίζεται η ιαπωνική εταιρία πως μπορεί να διαχειριστεί όλα τα pixels.

Μαζί έχετε: 5 καρέ/δευτ, 3.2′ 1-εκατομμύριο-dot LCDs, 1080p βίντεο, viewfinders με 0.71x μεγένθυση και 100% κάλυψη. Και η 5DS αλλά και η 5DS R θα είναι διαθέσιμες τον Ιούνιο.

canon-eos-5ds

Για το μέγα θέμα της σταθερότητας η εταιρία πιστεύει πως τα έχει καταφέρει με το σύστημα mirror vibration όπως και κάτι που ονομάζει arbitrary release time lag setting. Στόχος οι σωστές φωτογραφίες για συνθήκες studio, portrait, landscape και architectural.

H Canon έριξε και τον νέο της 11-24mm f/4 L φακό που ονομάζει τον “widest-angle rectilinear zoom lens in the world.” Η λέξη Rectilinear σημαίνει πως το γυαλί είναι διορθωμένο – optically corrected, ώστε και οι ευθείες γραμμές να φαίνονται ευθείες σε αντίθεση με fisheye σε τόσο ευρεία γωνία.