«Παιχνίδι» για καλό σκοπό…

PlayStation_Press Release_GoldenHall_UNICEF__________

Σε κληρώσεις που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 18 Απριλίου στο Golden Hall δύο τυχεροί κέρδισαν τις επετειακές συλλεκτικές κονσόλες PlayStation®4(PS4™) 20th Anniversary Edition…

H Sony Computer Entertainment υποστήριξε τις Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις UNICEF και Αμυμώνη, διαθέτοντας δύο επετειακές κονσόλες για την ενίσχυση των δράσεών τους, τις οποίες από τις 3 έως τις 18 Απριλίου, οι επισκέπτες του Golden Hall είχαν την ευκαιρία να κερδίσουμε με κλήρωση, αγοράζοντας λαχνούς από τα περίπτερα της Αμυμώνης και της UNICEF που βρίσκονταν στο Golden Hall.

PlayStation_Press Release_GoldenHall_UNICEF_________I

Οι ενέργειες κορυφώθηκαν το Σάββατο 18 Απριλίου, με τις κληρώσεις των δύο επετειακών PlayStation 4 και την ανακοίνωση των νικητών. Την διεξαγωγή των κληρώσεων και την ανακοίνωση των νικητών ανέλαβαν η ραδιοφωνική παραγωγός κα Αφροδίτη Σημίτη και ο stand-up comedian κος Γιώργος Χατζηπαύλου, θερμοί υποστηρικτές του έργου της Αμυμώνης και της UNICEF, αντίστοιχα, σε συνεργασία με τον κο Θεόδωρο Παντή, διευθυντή του Golden Hall.

Η Sony Computer Entertainment, η οποία θεωρείται συνώνυμο της διασκέδασης για εκατομμύρια κόσμο παγκοσμίως, επιλέγει να συνεισφέρει και να προσφέρει σε όσους το έχουν ανάγκη. Με την επιτυχημένη διεξαγωγή των ενεργειών, προσφέρει χαρά τόσο στους δύο τυχερούς που κέρδισαν την επετειακή κονσόλα όσο και στις φιλανθρωπικές οργανώσεις UNICEF και Αμυμώνη, καθώς μέσα από τα χρήματα που συλλέχθηκαν από τους λαχνούς θα ενισχυθεί το σημαντικό κοινωνικό τους έργο.

Η 20η Επετειακή Έκδοση του PS4 έχει κυκλοφορήσει σε 12.300 τεμάχια παγκοσμίως, ένας αριθμός που παραπέμπει στις 3 Δεκεμβρίου 1994, την ημερομηνία του αρχικού λανσαρίσματος του αυθεντικού PlayStation.

Στο πλαίσιο αυτό, η Sony Computer Entertainment επέλεξε στην Ελλάδα να δωρίσει ένα αριθμό από τις επετειακές κονσόλες για την ενίσχυση φιλανθρωπικών σκοπών.

PlayStation_Press Release_GoldenHall_UNICEF_________E

PlayStation_Press Release_GoldenHall_UNICEF_________G

Η Sony Computer Entertainment έχει πάντα ως προτεραιότητα να προσφέρει το γέλιο και τη χαρά σε παιδιά και νέους αλλά και σε όλους όσοι νιώθουν παιδιά. Μέσω των φιλανθρωπικών αυτών ενεργειών η εταιρεία μένει πιστή στο στόχο της προσφέροντας χαρά και ζεστασιά σε αυτούς που το έχουν ανάγκη.