BDPS-6500

  • Προηγμένο 4K Ultra HD upscaling για όλα σας τα βίντεο[1]
  • Καθηλωτική εμπειρία θέασης 3D, με αυτόματο upscaling από 2D
  • Ομαλή, γρήγορη μετάδοση ροής, χάρη στο προηγμένο super Wi-Fi
  • Λειτουργία υψηλής απόκρισης με τον διπύρηνο επεξεργαστή
  • IP Content Noise Reduction Pro και Digital Music Enhancer για καθαρότερες εικόνες και ήχο

Είτε βλέπετε ταινίες από την πολύτιμη συλλογή σας, είτε από τον νέο κόσμο της online ψυχαγωγίας, χαρίστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να τις απολαμβάνετε στη νέα συσκευή αναπαραγωγής Blu-ray Disc™, BDP-S6500, από τη Sony.

Εάν είστε συνδεδεμένοι με μια συμβατή τηλεόραση 4K, το 4K Ultra HD upscaling έχει να σας προσφέρει μια ακόμα πιο ρεαλιστική καθαρότητα στις εικόνες σας. Ένας ισχυρός επεξεργαστής βίντεο φέρνει τα στάνταρ σήματα βίντεο πιο κοντά στην ανάλυση 4K (3840 x 2160) – δηλαδή τέσσερις φορές το σύνολο των pixel της ανάλυσης Full HD. Με περισσότερα από 8 εκατομμύρια pixels στην εικόνα, είναι σίγουρο ότι θα απολαμβάνετε εικόνες με πολλές και καθαρές λεπτομέρειες, ακόμα και όταν κάθεστε κοντά στην οθόνη.

71afccp+fbL._SL1200_

Η συσκευή αναπαραγωγής BDP-S6500 προσθέτει μια νέα διάσταση στην οικιακή ψυχαγωγία με συγκλονιστική ρεαλιστική προβολή 3D. Συνδέστε οποιαδήποτε τηλεόραση με δυνατότητα 3D και απολαύστε ταινίες από 3D Blu-ray disk με εκπληκτική καθαρότητα και ρεαλισμό. Ακόμα και τα 2D disk μπορούν να αναβαθμιστούν αυτόματα σε προσομοιωμένο 3D, χαρίζοντας επιπλέον βάθος στις αγαπημένες σας ταινίες.

Είτε βλέπετε ταινίες σε DVD με ανάλυση HD, είτε χαμηλής ανάλυσης βίντεο από το internet, η συσκευή BDP-S6500 εργάζεται σκληρά για να σας προσφέρει πεντακάθαρες και ευκρινείς εικόνες. Το IP Content Noise Reduction Pro χρησιμοποιεί έξυπνες τεχνολογίες μείωσης ψηφιακού θορύβου για ολοκάθαρες εικόνες, ενώ το HD Reality Enhancer βελτιστοποιεί την υφή και το χρώμα αναλύοντας την εικόνα pixel προς pixel. Η λειτουργία Pure Picture Control βελτιώνει την αντίθεση για ακόμα περισσότερο ζωντανές εικόνες, ενώ η λειτουργία Super Bit Mapping διασφαλίζει εξαιρετικά ομαλές χρωματικές διαβαθμίσεις, κάτι που είναι ιδανικό για σκηνές όπως ηλιοβασιλέματα, που συχνά καταστρέφονται από το φαινόμενο banding στα χρώματα.

Απολαύστε ομαλή περιήγηση και μετάδοση ροής, χάρη στο προηγμένο super Wi-Fi. Ο εξελιγμένος ενσωματωμένος σχεδιασμός πολλαπλών κεραιών (multi-antenna) χρησιμοποιεί την τεχνολογία Multi Input Multi Output (MIMO), διασφαλίζοντας μια ταχύτερη και σταθερότερη διαδρομή ηχητικού σήματος, χωρίς παρεμβολές, για αξιόπιστη μετάδοση ροής, χωρίς σφάλματα – σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού.

Μέσα στη συσκευή BDP-S6500 υπάρχει ένας ισχυρός διπύρηνος επεξεργαστής, που προσφέρει ευέλικτη λειτουργία γρήγορης απόκρισης. Οι ιστοσελίδες φορτώνονται γρηγορότερα, ενώ οι ταινίες και τα online βίντεο μεταδίδονται ταχύτερα με ομαλή αναπαραγωγή και λιγότερες καθυστερήσεις. Η πλοήγηση του μενού είναι ξεκάθαρη και γρήγορη και σας πηγαίνει κατευθείαν στην ψυχαγωγία που επιθυμείτε, χωρίς χάσιμο χρόνου.

Οι ταινίες και τα βίντεο δεν φαίνονται απλά ωραία στη συσκευή αναπαραγωγής BDP-S6500, αλλά ακούγονται και ωραία. Το Digital Music Enhancer συνδυάζει τρεις τεχνολογίες ήχου της Sony και σας χαρίζει καθηλωτικούς διαλόγους, ταινίες και μουσική. Οι τεχνολογίες DSEE (Digital Sound Enhancement Engine), Dynamic Range Recovery και Advanced Auto Volume συνεργάζονται για να αποκαταστήσουν τις χαμένες λεπτομέρειες από τον συμπιεσμένο ήχο, να ενδυναμώσουν το δυναμικό εύρος και να αποτρέψουν τις μεταπτώσεις στον ήχο.

SEL-asset

Η νέα συσκευή αναπαραγωγής Blu-ray Disc™, BDP-S6500, από τη Sony θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα από σήμερα.

Τεχνικές προδιαγραφές

BDP-S6500

Συσκευή αναπαραγωγής 4K upscale Blu-ray Disc™ με super Wi-Fi

4K UHD upscale σημαίνει τέσσερις φορές οι λεπτομέρειες της Full HD.

Ακόμα πιο σταθερή σύνδεση στο internet με το προηγμένο super Wi-Fi

Δείτε τηλεόραση και video on demand

Προβάλετε το περιεχόμενο του smartphone σας στη μεγάλη οθόνη με τη λειτουργία Screen Mirroring

Διπύρηνος επεξεργαστής για ακόμα ταχύτερη λειτουργία και πλοήγηση

Βελτιωμένη εικόνα και ήχος με το IP Content Noise Reduction Pro και το Digital Music Enhancer

Βελτιωμένο εύχρηστο μενού για εύκολη πρόσβαση

Ακόμα πιο καθηλωτική εμπειρία ψυχαγωγίας σε 3D

[1] Το 4K upscaling είναι συμβατό με περιεχόμενο βίντεο 24P