Σίγουρα από τα τελειότερα παιχνίδια που μας χάρισε ποτέ η Sega εδώ και 12 χρόνια…

Και τώρα στο ισχυρότερο μηχανάκι της αγοράς, με το χειριστήριο κίνησης, άπαιχτα 3D γραφικά και όλα σε bundle…

Τη διάθεση στο επόμενο τρίμηνο του 320GB PS3 Move bundle ανακοίνωσε στην GamesCom αυτή την εβδομάδα η μαμά Sony με κόστος €347 ενώ μια έκδοση των 160GB για το PS3 αποτελεί τη διάδοχο κατάσταση για το μοντέλο των 120Gb όπου αυτό διατίθεται.

Η βασική ανακοίνωση για τους φίλους του gaming όμως είναι πως ίσως έχουμε την απόλυτη έκδοση του Virtua Tennis που περιμέναμε τόσο καιρό…

Η Sega προσφέρει μια νέα οπτική στο Virtua Tennis λοιπόν στην επόμενη υλοποίηση του αφού θα χρησιμοποιεί δύ βασικά χαρακτηριστικά του PlayStation 3, το stereoscopic 3D και τον έλεγχο του PlayStation Move. Πως δουλεύει λοιπόν;

Όσοι το είδαν το Virtua Tennis 4 για το PS3 στην Gamescom χθες, είπαν πως το Gameplay ήταν καθαρά Moveικό…! Τα ματς άρχιζαν με τη χρήση του Move controller και ένα πολύ ρεαλιστικό σερβίς στην μπάλα! Δεν υπήρχε ελεγχόμενη κίνηση στο γήπεδο κάτι σημαντικό για τα Virtua Tennis. Κυρίως χτύπημα με κινήσεις χεριών.

Έτσι μερικά χαμένα σετ εναντίον του virtual Roger Federer θα σε κάνουν να μάθεις τις γωνίες των χτυπημάτων ενώ ένα χαρακτηριστικό του Virtua Tennis 4 που θέλει λίγη εξάσκηση είναι η εναλλαγή από third-person σε first-person χτυπήματα με ένα ‘διάφανο’ χέρι -το δικό σου, να εμφανίζεται για να χτυπήσεις με τη γωνία και την κύληση το Move controller στην οθόνη. Πάντως το σημαντικό παρά τις… gadgetιές είναι η το gameplay και εδώ όσοι το δοκίμασαν σε αρχικό στάδιο χθες είπαν τα καλύτερα. Τα 3D γυαλιά δε κάνουν την όλη ιστορία απλά απίστευτη.

Ωραία, τι χρειαζόμαστε λοιπόν;

Απλά υπομονή αφού στο Virtua Tennis 4 θα… σερβίρουμε με το PlayStation 3 μέσα στο 2011…

PS Η Sony Computer Entertainment Europe επιτέλους βάζει… τέλος στην αγωνία με τον ανακοίνωση ημερομηνίας για το Gran Turismo 5 που θα φτάσει στα ράφια του Ηνωμένου Βασιλείου στις 3 Νοεμβρίου αργότερα φέτος.

PS2
Η Media Molecule έδειξε και το πολυαναμενόμενο LittleBigPlanet 2 στο event της Sony στην GamesCom χθες το βράδι…