…και ο ήχος υψηλής ανάλυσης παντού. Στη νέα γενιά κορυφαίου Hi Res Walkman.

UI_Hi-Res-e3-Large

Η Sony, οδεύοντας προς την επίτευξη του σκοπού της, που είναι η υψηλότερη δυνατή ποιότητα ήχου, παρουσιάζει το νέο Walkman® NW-ZX100HN, με τη νέα λειτουργία ακύρωσης ψηφιακού θορύβου, που είναι συμβατή με ήχο υψηλής ανάλυσης.

ZX100_std-hp_nw750n_s_ww-Large

Χρησιμοποιώντας τις τεχνολογίες που έχει αναπτύξει στην ακουστική μηχανική, η Sony δημιούργησε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων ήχου υψηλής ανάλυσης με στόχο την απόδοση της μουσικής, έτσι ακριβώς όπως θα επιθυμούσε ο δημιουργός της, πέρα από την ποιότητα των CD.

Το ZX100HN παραμένει αντιπροσωπευτικό του είδους του, και δεν αναπαράγει μόνο φορμά αρχείων ήχου υψηλής ανάλυσης σε εκπληκτική ποιότητα, αλλά βελτιώνει τα συμπιεσμένα αρχεία της μουσικής σας, όπως τα MP3, με το DSEE HX™, το οποίο ολοκληρώνει τα πρίμα των συμπιεσμένων πηγών ήχου και το μήκος bit πέρα από τις αρχικές τους τιμές, έως το σημείο που αντιστοιχεί σε ποιότητα που αγγίζει τον ήχο υψηλής ανάλυσης. Ακόμα και σε ένα θορυβώδες περιβάλλον, το ZX100HN μπορεί να σιγεί τους περισπασμούς, ώστε να απολαμβάνετε απόλυτα τη μουσική σας και να χάνεστε στον αγαπημένο σας ήχο, χάρη στα ακουστικά κεφαλής ήχου υψηλής ανάλυσης, που παρέχονται, και είναι συμβατά με την ψηφιακή ακύρωση θορύβου.

Ο ενισχυτής S-Master HX™ επεξεργάζεται πλήρως ψηφιακά το ηχητικό σήμα, ώστε να υποστηρίζει την αναπαραγωγή ήχου υψηλής ανάλυσης, με στόχο την απόδοση ήχου που είναι περισσότερο ντελικάτος και δυναμικός. Παράλληλα, βελτιώνεται η απόδοση της μονάδας οδήγησης των ακουστικών με τη μείωση του ψηφιακού θορύβου στο εύρος του ήχου υψηλής ανάλυσης, εξαλείφοντας τον πυκνωτή ζεύξης για την έξοδο του ενισχυτή των ακουστικών και χρησιμοποιώντας ένα μοναδικό σχέδιο που ενσωματώνει τέσσερις ξεχωριστές μονάδες οδήγησης τροφοδοτικού στα ακουστικά για θετικό, αρνητικό, δεξί κι αριστερό κανάλι.

Woman_1-Large

Το ZX100HN σάς προσφέρει περισσότερες επιλογές για να ακούσετε μουσική ενσωματώνοντας το LDAC, μια νέα τεχνολογία ήχου της Sony για υψηλής ποιότητας ασύρματο ήχο μέσω Bluetooth®. Το LDAC παρέχει μια βελτιωμένη ακουστική εμπειρία για όλη τη μουσική σας συλλογή, μεταδίδοντας τρεις φορές περισσότερα δεδομένα.

ZX100_Side_Back-Large

Ακόμα και ο σχεδιασμός του ZX100HN, τόσο μέσα όσο κι απ’ έξω, στοχεύει στην ανώτερη ποιότητα ήχου. Με κομψό και στρογγυλεμένο πλαίσιο αλουμινίου και bass plate για έντονη ακαμψία, αποδίδει καθαρά φωνητικά, ισχυρά και σταθερά μπάσα και ένα φωτεινό, υψηλό εύρος. Στο εσωτερικό, τα συστατικά του μέρη είναι κατασκευασμένα από τα καλύτερα υλικά, για να αναπαράγει πρώτης ποιότητας ήχο. Για παράδειγμα, χρησιμοποιείται συγκεκριμένα υψηλής ποιότητας κράμα κασσίτερου για μια φυσικότερη ισορροπία συχνότητας. Παράλληλα, η κοιλότητα του κυκλώματος VIA έχει γεμίσει με χαλκό, ώστε να δίνει πιο σταθερά μπάσα, αισθητά υψηλό εύρος και καθαρά φωνητικά. Η μοναδική αυτή μέθοδος σταθεροποιεί τη γραμμή τροφοδοσίας και χαμηλώνει την εμπέδηση του κυκλώματος.

UI_Hi-Res_NC_WM_e-Large

Με μπαταρία που διαρκεί έως 45 ώρες, αλλά και με μεγάλη εσωτερική μνήμη 128 GB, με δυνατότητα επέκτασης, δεν θα σταματάτε να απολαμβάνετε τη μουσική σας. Χάρη στην επιπλέον υποδοχή κάρτας microSD, δεν υπάρχουν όρια στα τραγούδια που μπορείτε να αποθηκεύσετε – με επιπρόσθετη υποστήριξη για κάρτες micro SDXC, με χωρητικότητα μεγαλύτερη από 64 GB.

Το NW-ZX100HN θα είναι διαθέσιμο στην αγορά από τον Οκτώβριου του 2015.

Πίνακας προδιαγραφών προϊόντος
Όνομα μοντέλου NW-ZX100HN
Διαθέσιμα χρώματα Ασημί
Εσωτερική μνήμη 128 GB
Εξωτερική μνήμη microSD
Μέγεθος/ ανάλυση οθόνης 3 ιντσών, έγχρωμη LCD οθόνη ΤFT, QVGA (400×240)
Συμβατά φορμά Μουσική: FLAC/Apple Lossless(ALAC)/MP3/AAC*1/HE-AAC/WMA*2/Linear PCM(WAV)/AIFF/DSD*3

*1: Δεν είναι δυνατή η αναπαραγωγή αρχείων AAC-LC, που προστατεύονται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.

*2: Δεν είναι δυνατή η αναπαραγωγή αρχείων WMA, που προστατεύονται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.

*3: Ήχος που μετατρέπεται σε Linear PCM για έξοδο.

Ταινίες: —
Εφέ ήχου S-Master HX/DSEE HX/Clear Audio+/Clear Bass/Equalizer/VPT(surround)/Dynamic Normalizer
Ακύρωση θορύβου Full-auto AINC, Bus/Train, Airplane, Office
Διάρκεια μπαταρίας MP3: 70 ώρες*4

*4: MP3 128kbps, όταν είναι απενεργοποιημένη η Ακύρωση θορύβου

Ήχος υψηλής ανάλυσης: 45 ώρες*5

*5: FLAC 192kHz/24bit, όταν είναι απενεργοποιημένη η Ακύρωση θορύβου

Bluetooth Bluetooth® Έκδ. 3.0

Προφίλ: A2DP/AVRCP/OPP

Codec: LDAC/aptX/SBC

NFC Ναι
Άλλες λειτουργίες Προβολή στίχων, Κανάλια Sense Me TM
Διαστάσεις (δεν περιλαμβάνονται τα προεξέχοντα μέρη) 53,8 x 119,5 x 14,8 χλστ.
Βάρος 145 γρ.
Αξεσουάρ που περιλαμβάνονται NW-ZX100HN

・Ακουστικά με στήριγμα κεφαλής

・Ενδώτια ακουστικά (1 σετ)

・Κλιπ (για τα Ακουστικά με στήριγμα κεφαλής)

Σημείωση: Δεν παρέχεται κάρτα microSD με το Walkman σας.