Σε ένα παράλληλο σύμπαν θα ήταν μια από τις εταιρίες που ετοιμάζει οχήματα για τον 007. Αυτό είναι το πρώτο Ι.Χ αυτοκίνητο με το δικό του drone.

5167

Στην επερχόμενη CES 2016 πάντως η ιδιόρρυθμη εταιρία ετοιμάζεται για κάτι συναρπαστικό. Μετά το sQuba και το Buddi το υβριδικό Etos (Σtos) Concept έρχεται. Και η Rinspeed ονόμασε το 22 in-house concept όχημα Etos.

5166

Τι έχει να μας πει;

Ο ιδρυτής της Rinspeed, Frank Rinderknecht το εξηγεί:
“The major and especially the disruptive innovations in future automotive engineering will come from the digital realm. That is why all major manufacturers and suppliers are now present at the CES Consumer Electronic Show.”

Το δε Etos δεν έχει οδηγό και προσαρμόζεται στα όσα συμβαίνουν γύρω του ενώ υπάρχει autonomous ρύθμιση για απόλυτη ‘ελευεθερία’. Σημειώστε ακόμη: “augmented navigation, cloud services, gesture-based controls, extensive smartphone connectivity.”

5164

Και στα καλά: ναι, έχει δικό του drone. Το Etos αναπτύχθηκε σε συνεργασία με 25 άλλες εταιρίες όπως τους δημιουργούς του Gorilla Glass, την Corning Inc. και την εταιρία Borbet για τους τροχούς.