Η τεχνολογία των Wearable tech προχωρά πλέον όλο και περισσότερο από το outerwear και τα smartphone…

Gatorade Smart Cap

Η Gatorade λοιπόν έχει μια ιδέα για το πως να ‘πίνεις’ την τεχνολογία σου με το smart-cap και ένα ειδικό επίθεμα – chip-enabled skin patch που αναπτύσσει.

Τι είναι λοιπόν το smart-cap φίλες gym rat;

Πρόκειται για ένα microchip που “will share real-time hydration data of the athlete.” Χάρη σε δε στο ειδικό patch που δουλεύει με μια app για να καθορίσει τα επίπεδα ιδρώτα, ηλεκτρολυτών και πρόσληψης υγρών το Gatorade’s Sports Science Institute (…) έχει ετοιμάσει έναν αλγόριθμο για προτάσεις προς τον user σε ότι αφορά τα υγρά και το είδος τους που έχει ανάγκη.

Gatorade
Η εταιρία έχει ετοιμάσει 12 διαφορετικά pods που κουμπώνουν στο μπουκάλι και έχουν άλλα επίπεδα από ηλεκτρολυτων, υδρογονανθράκων και θερμιδών για να μπορείς να υπακούσεις στις ‘εντολές’ των app κατά τον κο Xavi Cortadellas- Gatorade senior director of global innovation and design.

CBF1_FullSystem

Ναι, είμαστε στην εποχή του personalization σε όλα. Η εταιρία δοκιμάζει τα smart caps με την εθνική ποδοσφαίρου της Βραζιλίας Brazil από το 2014 και σκέφτεται να ρίξει στην αγορά μια λύση για επαγγελματίες αθλητές από το καλοκαίρι του 2016 και εμπορικό μοντέλο το 2017 ή το 2018.