Να μείνει στο σπίτι. Έτσι. Το σαλόνι είναι η καρδιά κάθε σπιτιού, ένας χώρος «ιερός» που προορίζεται για τις άνετες προσωπικές στιγμές της καθημερινής ζωής, αλλά και για «ζωηρές» συναθροίσεις γεμάτες με ιστορίες και γέλια.

XD93_QF_65_btyF_blk_sil_slt

Καθώς περνάμε αμέτρητες ώρες εκεί, όσο πιο άνετο και αρμονικό είναι το περιβάλλον αυτό, τόσο περισσότερο μπορούμε να το θεωρήσουμε το ασφαλές καταφύγιο μας. Αυτές οι έννοιες ενέπνευσαν τους σχεδιαστές της Sony στην προσπάθειά τους να δημιουργήσουν τη σειρά τηλεοράσεων BRAVIA 2016, η οποία θα βρισκόταν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, αλλά θα εξακολουθούσε να εναρμονίζεται φυσικά σε κάθε χώρο.

2016TV_img_03

Οι ογκώδεις τηλεοράσεις ανήκουν στο παρελθόν – σήμερα, η Sony διαμορφώνει τάσεις σχεδιασμού, με μοντέρνες μινιμαλιστικές συσκευές που εντάσσονται όμορφα στο χώρο που τις περιβάλλει.

2016TV_img_04

Κοιτάζοντας τη μεγάλη εικόνα και συνειδητοποιώντας ότι η εμπειρία θέασης προέρχεται από ολόκληρο το δωμάτιο, όχι μόνο την ίδια τη συσκευή, η Sony δημιούργησε το σχεδιαστικό θέμα “Slice of Living”, που αποδίδεται καλύτερα στη νέα σειρά BRAVIA 2016. Δεν θα θέλατε να κρύψετε αυτές τις τηλεοράσεις σε ένα ντουλάπι ή πίσω από ένα πάνελ – με τη λεπτή μορφή φύλου που διαθέτουν ταιριάζει εύκολα, σαν ένα παράθυρο ή ένα πίνακα στον τοίχο, χωρίς να επιβαρύνει την διακόσμηση του χώρου.

Η σειρά XD93 / XD94 ξεχωρίζει ιδιαίτερα λόγω της λεπτής γραμμής με ίχνη χρυσού σαμπανιζέ χρώματος γύρω από το πλαίσιό της, τονίζοντας την λεπτότητα και την πολυεπίπεδη σύνθεση στο σχεδιασμό της.

XD93_HERO

XD93_QF_65_btyC_blk_sil_slt

XD93_QF_65_btyD_blk_sil_slt

XD93_QF_65_btyF_blk_sil_slt

XD93_QF_65_front_amd_hero_blk_sil_slt

Αυτό το στυλ συνεχίζεται με τη σειρά XD85, η οποία διαθέτει μια γραμμή ασημί χρωμίου γύρω από το αλουμινένιο πλαίσιό της. Η καθαρότητα του σχεδίου είναι επίσης προφανής στο πολύ λεπτό πλαίσιο των τηλεοράσεων που δεν αποσπά από το το προβαλλόμενο περιεχόμενο. Η οθόνη ανυψώνεται από τη βάση με τελείωμα αλουμινίου, η οποία διαθέτει μια έξυπνη λύση για την απόκρυψη όλων των καλωδίων, επιτρέποντας στην τηλεόραση να δείχνει όμορφη από κάθε οπτική γωνία. Χάρις σε έναν ειδικά σχεδιασμένο οπίσθιο αεραγωγό και μια βάση ανάρτησης στον τοίχο, τα εντυπωσιακά μοντέλα των σειρών XD93/XD94 διατηρούν την τέλεια εμφάνισή τους, ακόμα κι εάν τοποθετηθούν εξαιρετικά κοντά στον τοίχο.

Ακολουθώντας τις νέες σχεδιαστικές αρχές, οι μηχανικοί της Sony ανέλαβαν την αποστολή να προσθέσουν αξία σε κοινές οικιακές συσκευές αλλά και της κατασκευής εντυπωσιακών μοντέλων που συμπληρώνουν άψογα «το σκηνικό» σε κάθε σπίτι. Είτε διαλέγετε την διακόσμηση για ένα παραδοσιακό καλοκαιρινό σπίτι σε νησί, είτε για ένα μοντέρνο σπίτι στο κέντρο της πόλης, ο εκλεπτυσμένος σχεδιασμός των τηλεοράσεων της Sony είναι πάντα στη μόδα και προσθέτει μια διαφορετική νότα, στο προσωπικό σας στυλ εσωτερικής διακόσμησης.

XD93a

XD93c

XD93d

XD93e

XD93f

XD93g

Και εάν επιθυμείτε την καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας για να εναρμονιστεί και να αναδείξει την ποιότητα της διακόσμησης του σαλονιού σας, το 2016 η Sony απογειώνει την 4K HDR (High Dynamic Range) εμπειρία θέασής σας, παρέχοντας μεγαλύτερη φωτεινότητα, υψηλότερη αντίθεση και έντονα χρώματα, για περισσότερο βάθος και λεπτομέρεια από ποτέ.

XD93b