Η αναμονή τελείωσε για τους φίλους του Nathan Drake και της αγαπημένης σειράς Uncharted, οι οποίοι από σήμερα θα μπορούν να απολαύσουν το νέο παιχνίδι της επιτυχημένης σειράς, Uncharted 4: Το Τέλος Ενός Κλέφτη.

uncharted4box

Οι λάτρεις της περιπέτειας θα έχουν την ευκαιρία να ακολουθήσουν τον Drakeσε νέους προορισμούς και να απολαύσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία δράσης και εξερεύνησης στη γλώσσα τους, καθώς το παιχνίδι κυκλοφορεί με ελληνικό μενού και ελληνικούς υπότιτλους.

Το κορυφαίο παιχνίδι δράσης επιφυλάσσει μεγάλες εκπλήξεις και συγκινήσεις για τους φίλους του Drake, ενώ η λειτουργία multiplayer διευρύνει ακόμη περισσότερο την gamingεμπειρία! Ήδη οι κριτικές που έχει αποσπάσει κάνουν λόγο για ένα αριστούργημα που θέτει γερές βάσεις για να αποσπάσει τον τίτλου του κορυφαίου παιχνιδιού της γενιάς του.

Ακολουθήστε τον Nathanστη μεγαλύτερη περιπέτειά του μέχρι σήμερα, σε ένα εντυπωσιακό κυνήγι θησαυρού στη Libertalia, που βρίσκεται χαμένη στα δάση της Μαδαγασκάρης. Το τελευταίο μέρος της επικής σειράς Unchartedυπόσχεται καταιγιστική, κινηματογραφική δράση με κορυφαίο σενάριο και εκπληκτικό οπτικοακουστικό τομέα.

Το Uncharted 4: Το Τέλος Ενός Κλέφτη, είναι διαθέσιμ οαποκλειστικά για το PS4 σε όλα τα ενημερωμένα καταστήματα λιανικής και σε ψηφιακή μορφή από το PlayStation Store.