PlayStation

Η ημερομηνία έχει πλέον τεθεί: στις 7 Σεπτέμβρη. Στο επερχόμενο Sony PlayStation event, η Sony αναμένεται να αποκαλύψει το upgraded PlayStation 4 της και υπάρχει επίσημα το που και πως. Συγκεκριμένα στο PlayStation Theatre στη Νέα Υόρκη και στις 3PM ET η πρόσκληση είναι έτοιμη για τι στιγμή που η εταιριά θα “..share details about the PlayStation business.” Και λίγο πριν από την περίοδο των γιορτών, η Sony αναμένεται να έχει τη release date ή την τιμή για τη νέα κονσόλα.

playstation-vr

Η νέα συσκευή, το “Neo” θα υποστηρίζει 4K games αλλά και άλλα media. Το Neo όπως ξέρουμε θα έχει σημαντική βελτίωση στο processing power της συσκευής με στόχο και το virtual reality. Η Sony θα ρίξει και το PlayStation-only VR headset τον Οκτώβρη ενώ λογικά το βελτιωμένο PlayStation θα είναι στην αγορά το 2017, λογικά πριν από το Project Scorpio της Microsoft.

sony

Ο Sony Interactive Entertainment CEO κος Andrew House επιβεβαίωσε την αναβάθμιση με το 4K PS4 upgrade στους Financial Times πίσω στον Ιούνη: “We will be selling both [versions] through the life cycle.”

Και για το ερώτημα των σημερινών μηχανημάτων; “All games will support the standard PS4, and we anticipate all or a very large majority of games will also support the high-end PS4.”