NW-WM1Z_MDR-Z1R_Insitu03-Mid

Η Sony πρωτοπορεί με την απόλυτη σειρά προϊόντων ήχου Signature. Η σειρά Signature αναδεικνύει την κατασκευαστική καινοτομία της Sony στον τομέα του ήχου και δημιουργήθηκε για να σας προσφέρει μια κορυφαία εμπειρία ήχου. Εσείς απλά καθίστε, χαλαρώστε και απολαύστε τα αγαπημένα σας κομμάτια. Τα προϊόντα της σειράς σχεδιάστηκαν έτσι, ώστε κάθε ένα από αυτά να συμπληρώνεται από το άλλο, και όλα μαζί, τα ακουστικά, το Walkman® και ο ενισχυτής, να φέρνουν την απόλυτη ποιότητα ήχου στα αυτιά σας.

Η Sony, γιορτάζοντας τα 70 χρόνια της, έκανε μια ανασκόπηση στη σημαντική κληρονομιά της, στο χώρο του ήχου, αναπόσπαστο κομμάτι της οποίας είναι και το παγκοσμίου φήμης Walkman®. Χρησιμοποιώντας τεχνολογία τελευταίας γενιάς, οι σχεδιαστές και οι μηχανικοί δημιούργησαν αυτήν τη σειρά για να σας προσφέρουν καθαρό ήχο ανώτατης ποιότητας – αυτό είναι το χαρακτηριστικό γνώρισμα της Sony. Με δυνατότητα ήχου υψηλής ανάλυσης και καινοτόμα προσέγγιση των καλύτερων αναλογικών και ψηφιακών τεχνολογιών, σας κρατήσαμε θέση στην πρώτη σειρά για να απολαύσετε τη σειρά Signature.

 NW-WM1A_MDR-Z1R_Lifestyle05-Mid NW-WM1A_MDR-Z1R_TA-ZH1ES_Lifestyle01-Mid

  • Ακουστικά, Walkman® και ενισχυτής ακουστικών καθαρού ήχου
  • Αποδίδουν εξαιρετική ποιότητα ήχου υψηλής ανάλυσης
  • Κατασκευάστηκαν με σχολαστική προσοχή στις λεπτομέρειες και με υψηλής ποιότητας υλικά

H σειρά μεταφέρει πιστά την ψυχή και το είναι που έδωσε ο καλλιτέχνης στη μουσική του, από την έξοχη αντήχηση μιας ορχήστρας, μέχρι τη γεμάτη πάθος ζωντανή συναυλία. Αυτά τα προϊόντα, μαζί, φέρνουν τον ήχο σε άλλο επίπεδο, μετατρέπουν την εμπειρία των ακουστικών από «ακούω» σε «νιώθω».

 

 NW-WM1Z_MDR-Z1R_TA-ZH1ES_Insitu02-Mid

Ατμόσφαιρα και μουσικές λεπτομέρειες

Τα ακουστικά MDR-Z1R διαθέτουν μεγάλο εύρος συχνότητας, που προσφέρει την πολυτέλεια ενός φυσικού και ανοιχτού στούντιο ηχογράφησης, με δυνατότητα αναπαραγωγής έως και 120kHz σε ήχο υψηλής ανάλυσης. Η μονάδα οδήγησης HD 70mm αυξάνει το χώρο του ήχου, ώστε να δημιουργήσει φυσικούς ήχους με ελεγχόμενη ροή αέρα και επίπεδα κύματα.

 MDR-Z1R_TA-ZH1ES_Lifestyle02-Mid

Αυτά τα ακουστικά κατασκευάστηκαν χειροποίητα από τεχνίτες, αποκλειστικά από τα καλύτερα υλικά για να σας προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία ήχου, με άλλα λόγια, αυτά τα ακουστικά κατασκευάστηκαν στην Ιαπωνία. Το νέο design  σχεδίασης Φιμπονάτσι έχει εμπνευστεί από την ακολουθία Φιμπονάτσι στη φύση[1]. Με το εξισορροπημένο άνοιγμά του διασφαλίζει ελάχιστο χρωματισμό του ήχου και πιστή αναπαραγωγή από πηγές ήχου υψηλής ανάλυσης. Χάρη στο περίβλημα χωρίς αντήχηση που διαθέτουν, εξαλείφεται η περιττή αντήχηση και ο ήχος έχει πραγματική ατμόσφαιρα και εξαιρετικές λεπτομέρειες – είναι η ιδανική συντροφιά σας για ξενύχτια στη βιβλιοθήκη.

Αυτό το εκπληκτικό προϊόν επιδεικνύει πολυτέλεια ανώτερης κλάσης σε κάθε μέρος του, από τα εργονομικά μαξιλαράκια αυτιών από γνήσιο δέρμα και το ελαφρύ στήριγμα κεφαλής από beta titanium, μέχρι το πλέγμα του προστατευτικού περιβλήματος από σύρμα από ανοξείδωτο χάλυβα.

 NW-WM1Z_MDR-Z1R_Lifestyle01-Mid

Σοφιστικέ και εμβληματικό

 

WM1A_ui_Playback-Large

Το εύχρηστο μενού του καθώς και οι πολλές λειτουργίες του αναδεικνύουν τη μουσική σας. Η βελτιωμένη γραμμή ήχου και το ρολόι είναι μόνο μερικά από τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του που προσφέρουν χαλαρή ακρόαση. Το δε καλώδιο που χρησιμοποιείται στο εσωτερικό του WM1Z είναι πλεκτό καλώδιο τεσσάρων συρμάτων κατασκευασμένο με KIMBER KABLE® και χρησιμοποιείται ως υλικό καλωδίωσης από τον ενισχυτή στο βύσμα των ακουστικών. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται πλούσιος, εκφραστικός και ραφιναρισμένος ήχος.

 

 TA-ZH1ES_RT-Mid

Ενίσχυση υψηλής ποιότητας

Απολαύστε ανώτερη ποιότητα ήχου με τον ενισχυτή ακουστικών TA-ZH1ES, ο οποίος θέτει ένα νέο στάνταρ και αποδίδει εξαιρετικής ποιότητας ήχο υψηλής ανάλυσης (μέχρι DSD 22,4MHz/PCM 768kHz/32bit) για μια πραγματικά μουσική εμπειρία στο σπίτι σας.

 Signature-Series_MDR-Z1R_TA-ZH1ES_NW-WM1A-Large

Η συμβατότητα είναι πολύ σημαντική για τον ενισχυτή ZH1ES, και παρόλο που θα τον απολαμβάνατε καλύτερα συνδυαζόμενο με τα νέα ακουστικά Z1R και τα Walkman® WM1Z/WM1A, είναι συμβατός και με άλλα μοντέλα. Έχει αρκετές εισόδους και πολλές συμμετρικές εξόδους, καθώς και μη συμμετρικές συνδέσεις, και μπορείτε να ακούτε τη μουσική σας σε πολύ υψηλή ποιότητα, μέσα από διάφορα ακουστικά, χωρίς κανένα συμβιβασμό.

 WM1Z_back-Large

Η σειρά ακουστικών και Walkman®, Signature, θα είναι διαθέσιμη στην αγορά από τον Οκτώβριο του 2016. Ενώ ο ενισχυτής θα προστεθεί στις προθήκες από τα τέλη του Νοεμβρίου.

[1] Η ακολουθία Φιμπονάτσι εμφανίζεται σε πολλά μέρη. Για παράδειγμα, οι ηλίανθοι γεμίζουν το κέντρο του ανθού τους με σπόρους με τον βέλτιστο τρόπο, τοποθετώντας τους σε σπιράλ διάταξη, σύμφωνα με την ακολουθία Φιμπονάτσι, έτσι υπάρχει ομοιομορφία ενώ παράλληλα και επιτυγχάνεται ο μέγιστος αριθμός σπόρων ανά ανθό.

MDR-Z1R_B_case1-Large MDR-Z1R_B_case2-Large MDR-Z1R_B_cw-Large MDR-Z1R_B_earpad-Large MDR-Z1R_B_key_visual1-Large MDR-Z1R_B_key_visual2-Large MDR-Z1R_B_TechImage7-Large MDR-Z1R_TA-ZH1ES_Insitu01-Mid MDR-Z1R_TA-ZH1ES_Insitu02-Mid NW-WM1A_MDR-Z1R_Insitu01-Mid NW-WM1A_MDR-Z1R_Lifestyle02-Mid NW-WM1A_MDR-Z1R_TA-ZH1ES_hero01-Mid NW-WM1A_MDR-Z1R_TA-ZH1ES_Insitu02-Mid NW-WM1Z_MDR-Z1R_Insitu03-Mid NW-WM1Z_MDR-Z1R_TA-ZH1ES_Insitu01-Mid TA-ZH1ES_FT-Mid TA-ZH1ES_rear_en-Mid TA-ZH1ES_RMT-AA250U-Mid TA-ZH1ES_side-Mid TA-ZH1ES_top-Mid WM1A_back_-Large WM1A_botom_-Large WM1A_PKG_cut-Large WM1A_side_key_-Large WM1Z_botom-Large WM1Z_Chassis_Pricessing-Large WM1Z_Chassis_Product-Large WM1Z_Front-Large WM1Z_PKG_cut-Large