MDR-Z1R_B_cw-Large

Σήμερα, η Sony παρουσιάζει τα MDR-1000X, τα κορυφαία[1] ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου, που προσφέρουν εξαιρετική απόδοση στη μείωση του περιβάλλοντος ήχου καθώς και το μεγαλύτερο εύρος απόκρισης συχνότητας στην αγορά.

Η σειρά ασύρματων ακουστικών με τεχνολογία εξουδετέρωσης θορύβου της Sony διευρύνεται με την προσθήκη των 1000X, τα πρώτα ακουστικά που σας προσφέρουν μια απόλυτα προσωπική εμπειρία ακρόασης, εξατομικεύοντας την εξουδετέρωση του θορύβου στα αυτιά σας με τη λειτουργία Personal NC Optimizer. Τι έχουν να μας πουν; διαβάστε…

MDR-Z1R_B_key_visual2-Large

Παράλληλα, παρουσιάζεται, σε επίσημη πρώτη, η λειτουργία Quick Attention, με την οποία μπορείτε, ακουμπώντας την παλάμη σας στο εξωτερικό μέρος της κάψας, να συνομιλήσετε με κάποιον χωρίς να βγάζετε τα ακουστικά . Αυτές οι μοναδικές εμπειρίες ακρόασης γίνονται πραγματικότητα χάρη στην πρόσφατα ανεπτυγμένη τεχνολογία SENSE ENGINE™ [2].

 

  • Κορυφαία εξουδετέρωση θορύβου (NC)
  • Εξατομικευμένες, πρωτοποριακές λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένων των Personal NC Optimizer, Quick Attention και Ambient Sound Mode
  • Ήχος υψηλής ανάλυσης για καλύτερη ακρόαση από ποτέ

Η SENSE ENGINE είναι η καινούργια τεχνολογία της Sony, η οποία ενσωματώνει τις μοναδικές τεχνικές επεξεργασίας και ανάλυσης του ηχητικού σήματος και παρέχει μια κορυφαία ακουστική εμπειρία για κάθε έναν ήχο, συμπεριλαμβανομένης της μουσικής και του περιβάλλοντος ήχου, ανάλογα με τις προτιμήσεις του χρήστη.

 MDR-Z1R_B_TechImage7-Large

Είναι τα πρώτα ακουστικά που διαθέτουν ενσωματωμένη τεχνολογία DSEE HX™, ώστε να αναβαθμίζουν τη συμπιεσμένη μουσική από οποιαδήποτε πηγή σε ποιότητα που αγγίζει τον ήχο υψηλής ανάλυσης, ακόμα και ασύρματα.

 

Τα καλύτερα όλων

Τα ακουστικά 1000X ξεχωρίζουν από όλα τα άλλα. Έχουν να επιδείξουν μια σειρά από τεχνολογικές εξελίξεις που τα καθιστούν κορυφαία στο χώρο, σε αυτές περιλαμβάνονται η επεξεργασία του σήματος για την καλύτερη δυνατή απόδοση εξουδετέρωσης θορύβου με αναβαθμισμένη επεξεργασία φίλτρων, η βελτιωμένη τεχνολογία διπλών αισθητήρων θορύβου και τα καινούργια μαξιλαράκια αυτιών.

Απολαύστε εκπληκτική απόδοση, χάρη στη λειτουργία Personal NC Optimizer, η οποία αναλύει το σχήμα του κεφαλιού σας αλλά και τον τρόπο που φοράτε τα ακουστικά, ώστε να σας προσφέρει μια εξατομικευμένη εμπειρία κάθε φορά που ακούτε την αγαπημένη σας μουσική, ή παρακολουθείτε μια ταινία.

Ακούστε τη μουσική σας με ήχο υψηλής ανάλυσης, ως προεπιλεγμένο φορμά αρχείου, για να την απολαμβάνετε όπως ακριβώς θα επιθυμούσε και ο δημιουργός της. Τα ακουστικά 1000X φέρνουν τον καλύτερο ήχο στα αυτιά σας. Με την τεχνολογία αναβάθμισης DSEE HX της Sony, έχετε τη δυνατότητα να απολαμβάνετε αρχεία ήχου, που δεν είναι υψηλής ανάλυσης, στην πλησιέστερη δυνατή ποιότητα.

 MDR-Z1R_B_case2-Large

Τέρμα η ταλαιπωρία στα ταξίδια σας

Χάρη στη λειτουργία Quick Attention δεν θα χάνετε ούτε λέξη που σας απευθύνεται, όταν φοράτε αυτά τα ακουστικά. Ενεργοποιήστε την πάραυτα ακουμπώντας απλώς, την παλάμη σας στην κάψα του ακουστικού για να επιτρέψετε στον εξωτερικό ήχο να περάσει. Έτσι δεν θα χρειάζεται να βγάζετε τα ακουστικά για να ακούτε τον κόσμο γύρω σας. Τώρα πια, δεν θα σας προσπεράσει ξανά η αεροσυνοδός, χωρίς να πάρει την παραγγελία σας.

Η ρύθμιση Ambient Sound Mode εκμεταλλεύεται πλήρως την εξουδετέρωση του θορύβου και αλλάζει τη συνθήκη του ήχου, ώστε να απολαμβάνετε τη μουσική σας διατηρώντας την επαφή με το περιβάλλοντα ήχο, με άλλα λόγια να χάνεστε μεν στη μουσική σας, αλλά και να μην χάνετε ό,τι λέγεται γύρω σας.

Η Sony κατήργησε την ανάγκη για ενσύρματη σύνδεση, ενώ παράλληλα διασφάλισε την ίδια κορυφαία ποιότητα ήχου, χωρίς το μπέρδεμα των καλωδίων. Η τεχνολογία Bluetooth σάς επιτρέπει να συνδέεστε γρήγορα με το τηλέφωνο ή τη συσκευή αναπαραγωγής σας. Επιπλέον, διαθέτει LDAC™ και S-Master HX™ [3]. ώστε να απολαμβάνετε την καλύτερη δυνατή ακουστική εμπειρία που είχατε ποτέ.

 MDR-Z1R_B_earpad-Large

Εύκολη ακρόαση, παντού

Είτε περάσατε μια δύσκολη μέρα στο γραφείο, είτε αποζητάτε λίγες στιγμές ηρεμίας στη βιβλιοθήκη, τα ασύρματα ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου 1000X είναι εδώ για εσάς, με  πολύ μεγάλη διάρκεια μπαταρίας που φτάνει και τις 20 ώρες [4]. Μπορείτε να τα πάρετε μαζί σας ακόμα και σε ένα πολύ μακρινό ταξίδι, με μια μόνο φόρτιση.

[1] Από την 1η Σεπτεμβρίου 2016. Σύμφωνα με έρευνα της Sony Corporation, που βασίστηκε σε μετρήσεις με οδηγίες που πληρούν τις προϋποθέσεις της JEITA. Στην αγορά των ακουστικών με εξουδετέρωση θορύβου. (JEITA: Japan Electronics and Information Technology Industries Association – Ιαπωνική ένωση βιομηχανιών τεχνολογίας ηλεκτρονικών και πληροφορικής)

[2] Το SENSE ENGINE είναι εμπορικό σήμα της Sony Corporation.

[3] Επιπλέον των περισσότερων Bluetooth codecs

[4] Μέγιστο 20 ώρες (Με ενεργοποιημένο το NC/ΒΤ), Μέγιστο 22 ώρες (Με απενεργοποιημένο το NC/ΒΤ), Μέγιστο 34 ώρες (Με ενεργοποιημένο το NC/με καλώδιο).

 

MDR-Z1R_B_case1-Large