tablet_touch

Ένα από τα ενδιαφέροντα σημεία στη φετινή iFA ήταν ένα εντυπωσιακό room της Grundig. Η εταιρία έδειξε την ‘connected home’ συλλογή. Η συλλογή έχει το όραμα της εταιρίας για τις smart κουζίνες της εταιρίας στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον. Μαζί, έγινε και η επίδειξη της τεχνολογίας διασύνδεσης που ονομάζεται ‘grundig homewhiz’. Και κάτι καταπληκτικό. Δείτε…

vux-20-hr

Η εταιρία ετοίμασε τις ιδέες της με βάση κάτι που ονομάζεται ‘VUX marble induction hob’ για μια νέα user experience στις κουζίνες. Τι είδε κανεί; Τεχνολογίες προβολής, οθόνες touch displays, πολιτική ‘no waste’ με βάση τρια connected μηχανήματα. Το πιο ενδιαφέρον; ο ‘herbgarden’! Για να μπορεί κανείς να μεγαλώνει τα δικά του μυρωδικά και να τα έχει φρέσκα για το φαγητό. Χωρίς εντομοκτόνα.

Τέλος, η grundig παρουσίασε και τον ‘cooling oven’, για να μπορεί ένας χρήστης να κρυώνει και να μαγειρεύει την ίδια ώρα! Έτσι ένα γεύμα που μαγειρεύτηκε το πρωί θα είναι στους 5⁰C μέχρι να αρχίσει το κανονικό μαγείρεμα όταν δώσεις εντολή από τη connected app.

hero-1-hr

Περισσότερα εδώ.