maxresdefault

Με το τεράστιο θέμα που έχει δημιουργήσει η απόσυρση του Galaxy Note 7 για την κορεατική εταιρία, η έλευση του Galaxy S8 νωρίτερα από το αναμενόμενο ίσως να ήταν ‘γιατρειά’ ειδικά στη μάχη ενάντια στο iPhone 7. Τι θα γίνει λοιπόν; Μάθαμε νέα..

Όπως λέει ο Twitter user @Ricciolo1, σε tweet για το Galaxy S8 τελικά τίποτα δεν αλλάζει στην ημερομηνία λανσαρίσματος: αυτή θα είναι η 26η, 2017, μια μέρα MWC 2017 στην Barcelona. Είναι η ίδια παράδοση με τα Unpacked της εταιρίας.

Η δε The Korea Herald φαίνεται πως πάλι έχει κάτι παρόμοιο να πει: “Samsung is making parts orders for the Galaxy S8. Several new, more expensive components are expected to be used,” είπε στο site αξιωματούχος ενώ το Galaxy S8 όπως λένε οι φήμες θα έχει τεχνολογία επιπέδου iPhone 7 και iPhone 8.

Θα είναι χωρίς home button, με dual πίσω κάμερα σαν το iPhone 7 Plus ενώ η Herald λέει πως “Samsung’s parts suppliers are already taking orders for the production of dual-lens cameras that greatly upgrade camera functions to match the quality of DSLR cameras”. Φωτογραφική μάχη δηλαδή με έμφαση σε low-light συνθήκες.

Και από ισχύ; το Galaxy S8 πρέπει να ξεχωρίσει αν θέλει να δώσει στην εταιρία τη φήμη της και έτσι αναμένεται να πάει για την πιο φρέσκια τενχολογία κατασκευής στα 10nm. Στις δύο εκδόσεις ο next-gen Exynos επεξεργαστής και ο Qualcomm Snapdragon 830 θα είναι η καρδιά του μοντέλου. Nice.