Ποιο θα είναι το TV lineup των εταιριών για το 2017; Με τις τεχνολογίες 4K, HDR και ΟΛΕΣ τις άλλες buzzwords να μας υπόσχονται τα καλύτερα των καλύτερων, η πρώτη εταιρία που ρίχνει τα μοντέλα της είναι η LG: είναι οι Super UHD TV του 2017, με τρία μοντέλα να έρχονται: οι σειρές SJ8000, SJ8500 και η κορυφαία SJ9500. Τι τεχνολογίες έχουν;

Αρχικά τα Nano Cell LCDs που υπόσχονται ακόμη καλύτερα χρώματα με off-center θέαση, λιγότερο color bleeding, fading και άλλα ‘κακά’ εφέ που χειροτερεύουν τη ζωντάνια της εικόνας.

Ακόμη, η εταιρία θα συνεργαστεί με την Technicolor για βελτίωση της ακρίβειας των χρωμάτων. Μιλάμε για μια ρύθμιση που ονομάζεται Technicolor Expert Mode ενώ θα πούμε… καλώς όρισε και σε ένα άλλο mode, το Advanced HDR. Αυτή η ρύμθιση λειτουργεί μαζί με τα Dolby Vision, HDR10 και την τεχνολογία Hybrid Log Gamma για πιο σωστά χρώματα.

Τα Nano Cell λειτουργούν με το Active HDR και εισάγουμν HDR data σε κάθε καρέ ώστε να μην ανησυχεί κανείς αν ΥΠΑΡΧΟΥΝ τα HDR data στο raw υλικό.

Ακόμημ το webOS software λειτουργεί καλύτερα, λέει η εταιρία, ενώ ένα κουμπί Magic Link στο remote δίνει πρόσβαση στα αγαπημένα. Υπάρχει δε και πρόσβαση σε υλικό 360 VR από κινητό ή USB.

Η SJ9500 έχει μόλις 0.27 πάχος στο πιο λεπτό. Και τώρα η απάντηση των Samsung, Sony..