Η ώρα να μπούνε και άλλοι στο ‘παιχνίδι’ έχει φτάσει. Και τα φρέσκα στοιχεία από τις εταιρίες IHS και DSCC – για την αγορά, συγκλονιστικά. Διαβάστε.

Τα νέα νούμερα για την τεχνολογία τηλεοράσεων OLED έρχονται από την IHS. Η εταιρία μελετών ανεβάζει τον πήχη και δίνει νέα αύξηση στις πωλήσεις των flexible OLED. Στο δε Q3 του 2017 η εταιρία εκτιμά τα έσοδα των flexible OLEDs να ξεπερνούν αυτά των ‘σταθερών’ OLEDs για πρώτη φορά. Τα έσοδα από Εύκαμπτα AMOLED θα φτάσουν στο 3ο Τρίμηνο του έτους τα $3.2 δις, ενώ εκείνα των σκληρών (glass-based) OLEDs θα είναι $3 δις. Για το 2018 τα έσοδα θα ξεπεράσουν τα $4.5 δις στο 4ο τρίμηνο του 2018.

Η δε εταιρία Display Supply Chain Consultants (DSCC) έδωσε επίσης ενδιαφέροντα στοιχεία για την αγορά των mobile OLED. Η DSCC αναμένει τα mobile AMOLED να φτάσουν από τα 400 εκατομμύρια panels το 2016 στο 1.2 δισεκατομμύρια το 2021. Η δε Samsung Electronics που ήδη χρησιμοποιεί AMOLED οθόνες στο 80% των smartphones της δε έχει μεγάλη αύξηση παραγγελιών ενώ περισσότερες AMOLED θα παραγγείλουν οι Αpple, Huawei και Oppo. Περισσότερες πληροφορίες για μια αγορά σε έκρηξη εδώ.