Στην αγορά των smart speaker και η Sony με το Google Assistant. Η εταιρία ρίχνει το νέο της LF-S50G, το πρώτο με “Ok Google” λειτουργίες και διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά του Google Home ενώ μπορεί να ελέγξει και συσκευές smart home όπως φώτα, θέρμανση και όχι μόνο. Τι άλλο;

To πρώτο ασύρματο ηχείο της Sony με ενσωματωμένο το GoogleAssistant, έτοιμο να ξεκινήσει την πορεία του στις αγορές των Ηνωμένων Πολιτείων, του Ηνωμένου Βασίλειου, της Γερμανίας, της Γαλλίας και άλλων χωρών, επιτρέποντας στους χρήστες να απολαμβάνουν μουσική υψηλής ακρίβειας, όπως και ήχο 360 μοιρών από κάθε γωνιά του δωματίου τους.

Η λειτουργία “GestureControl”, σας επιτρέπει να ρυθμίσετε την ένταση ή να μεταβείτε στο επόμενο τραγούδι, χωρίς να αγγίξετε απευθείας το ηχείο, απλά κουνώντας το χέρι σας κάπου κοντά. Με JIS-IPX3 splash-proof δυνατότητες, το καθιστούν κατάλληλο για χρήση ακόμη και στην κουζίνα, το LF-S50G αντανακλά τη δέσμευση της Sony για ποιοτικό ήχο σε συνδυασμό με την ευχρηστία. Επιπλέον, και τα μοντέλα BRAVIA είναι προγραμματισμένο να ενημερωθούν με την ενσωματωμένη λειτουργικότητα του GoogleAssistant μέχρι το τέλος του έτους.

Απλά, μιλώντας στον Assistant του LF-S50G σας ή στο BRAVIA τηλεχειριστήριο, μπορείτε να πραγματοποιείτε την αναπαραγωγή ήχου ή βίντεο, να παρακολουθείτε τα τελευταία νέα και ακόμα να ελέγχετε συσκευές ήχου, φώτα και άλλες IoTσυσκευές που είναι συνδεδεμένες με wi-fi και που λειτουργούν με GoogleAssistant.

To LF-S50G λειτουργεί σε διάφορα παραδείγματα δυνητικών εμπειριών για τους χρήστες, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας multi-room, για αναπαραγωγή μουσικής σε πολλά δωμάτια, όπως επίσης και την αναζήτηση μιας συνταγής ή πληροφορίες για ένα εστιατόριο και στη συνέχεια

Μπορείς το LF-S50G να το κάνεις pair με Bluetooth ή NFC ενώ είναι και splash-proof. Το setup του LF-S50G γίνεται με τη Google Home app ενώ υπάρχει ενσωματωμένο Chromecast. Η ισχύς για audio στις 360 και “full range speaker” είναι επαρκέστατη ενώ λειτουργεί και με νεύματα – touch-free gestures, για επιλογή τραγουδιιού, φωνή κ.ο.κ. Θα κοστίζει $200 τον Οκτώβρη σε black ή gray.