Η Epson, έστρεψε το βλέμμα της στο θρυλικό νυχτερινό Grand Prix της Σιγκαπούρης, χαρίζοντας μια «φρέσκια» και συναρπαστική εμφάνιση στο αυτοκίνητο και το pit stop της Formula 1™. Το φιλόδοξο σχέδιο δημιουργίας του πρώτου pit stop στον κόσμο που κατά κοινή πεποίθηση «λάμπει» στο σκοτάδι, συνδυάζει τα κορυφαία στην αγορά προϊόντα της Epson με την αποδεδειγμένα καλύτερη εταιρεία κατασκευαστών αυτοκινήτων Formula One™ στον κόσμο, την Mercedes-AMG Petronas Motorsport, στην ομάδα της οποίας ανήκει ο παγκόσμιος πρωταθλητής και οδηγός Lewis Hamilton.

Η Epson ξεκίνησε μεταμορφώνοντας το αγωνιστικό αυτοκίνητο της Mercedes-AMG Petronas, αναδεικνύοντάς το σε έργο τέχνης που «λάμπει» στο σκοτάδι. Ο εκτυπωτής της σειράς της Epson SureColor SC-S έδωσε τη δυνατότητα στη σχεδιαστική ομάδα της Mercedes-AMG Petronas Motorsport να μεταμορφώσει εξ ολοκλήρου το αυτοκίνητο που κέρδισε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2016, μέσω της εκτύπωσης ενός φαντασμαγορικού υλικού που τυλίχτηκε γύρω από το αυτοκίνητο, προσθέτοντας στοιχεία που λάμπουν στο σκοτάδι στο θρυλικό σήμα της μάρκας. Στη συνέχεια, τα φώτα έσβησαν και το συνεργείο δημιούργησε το πρώτο pit stop στον κόσμο που «λάμπει» στο σκοτάδι. Με το αγωνιστικό όχημα να φέρει επάνω του διακοσμητικά στοιχεία και εξοπλισμό που «λάμπει» στο σκοτάδι, η ομάδα πραγματοποίησε πολλές αλλαγές ελαστικών αστραπιαία.

Το εφέ ενισχύθηκε από τη ναυαρχίδα της Epson, τον EB-L25000U, τον πρώτο στον κόσμο και φωτεινότερο βιντεοπροβολέα laser 3LCD με 25.000 lumen και τεχνολογία ενίσχυσης 4K, που έχει σχεδιαστεί για δυναμική και υψηλής απόδοσης παραγωγή.

Η ιδέα αυτή σχεδιάστηκε για να ενθαρρύνει τους λάτρεις της Formula 1 να δουν τα pit stop με μια εντελώς νέα ματιά, ενώ παράλληλα ανέδειξε την παγκόσμια ηγετική θέση στην τεχνολογία, τόσο της Epson όσο και της Mercedes-AMG Petronas Motorsport, με έναν τρόπο μοναδικό.

Σύμφωνα με το αγωνιστικό ημερολόγιο του 2017, το πρωτάθλημα «ταξίδεψε» στη Σιγκαπούρη, όπου η Mercedes-AMG Petronas Motorsport εδραίωσε τη θέση της πρωταθλήτριας στο θρυλικό «νυχτερινό αγώνα της F1». Με πάνω από 1.600 φώτα να φωτίζουν τη διάσημη διαδρομή στην πόλη – ήταν τέσσερις φορές πιο φωτεινή από τα περισσότερα γήπεδα ποδοσφαίρου – παρουσίασε ένα θέαμα που απόλαυσαν οι λάτρεις του αθλήματος, παγκοσμίως. Με στόχο τον εορτασμό αυτού του νυχτερινού αγώνα, το εκπληκτικό υλικό που λάμπει στο σκοτάδι «αποκαλύφθηκε» μέσα από τα κανάλια της Epson και της Mercedes-AMG Petronas, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου που πραγματοποιήθηκε ο αγώνας του GP της Σιγκαπούρης (15-17 Σεπτεμβρίου 2017).

Το pit stop που «λάμπει» στο σκοτάδι είναι μέρος της πρωτοποριακής συνεργασίας της Epson με την Mercedes-AMG Petronas που συμπεριλαμβάνει και την περσινή καμπάνια #LewisGetsInked Challenge.

Σύντομα, θα κυκλοφορήσει στα κανάλια της Epson βίντεο με το περιεχόμενο που αφορά στην ενέργεια «λάμψη στο σκοτάδι», αλλά και με άλλα υλικά.

Η κ. Μαρία Μάσσιου, Διευθύντρια Γραφείου της Epson Hellas, δήλωσε: «Η συνεργασία μας με την Mercedes-AMG Petronas Motorsport εστίαζε πάντα στην ιδέα μιας αμοιβαίας αναζήτησης καινοτομιών και υψηλής απόδοσης, η κάθε πλευρά για τον κλάδο της. Το pit stop που «λάμπει» στο σκοτάδι είναι συγχρόνως πρωτοποριακό και συναρπαστικό. Καταδεικνύει με άψογο τρόπο πόσο εύκολα προσαρμόσιμα και πρακτικά είναι τα προϊόντα μας στα πιο ασυνήθιστα και ξεχωριστά περιβάλλοντα. Είμαστε πανευτυχείς με τα αποτελέσματα.»

Η κ. Victoria Vowles, Marketing Operations Director της Mercedes-AMG Petronas Motorsport, δήλωσε: «Είναι πάντα χαρά μας να συνεργαζόμαστε με την Epson για τη δημιουργία αυτών των πρωτοποριακών και προηγμένων ενεργειών. Η χρήση προηγμένης τεχνολογίας από την πλευρά της Epson, με στόχο την υψηλή απόδοση, εναρμονίζεται άψογα με τους στόχους μας για την Formula 1. Τα pit stop αποτελούν ένα καθιερωμένο στοιχείο της εμπειρίας της Formula 1 και γι’ αυτό η δυνατότητα συνεργασίας με την Epson και τα πρωτοποριακά προϊόντα της για να δοθεί μια ανανεωμένη ματιά σε αυτήν την εμπειρία ήταν πολύ συναρπαστική.»