Η Panasonic με νέες σειρές OLED TV για το 2018. Θα έμενε πίσω; Είναι η FZ950 και η FZ800 και είναιοι πρώτες OLED TVs με HDR10+. Από το 2017 θα μείνει η 77αρα EZ1000 αλλά το 2018…

…θα δούμε τα ολοκαίνουργια μοντέλα, τα FZ950 και FZ800. Στις 55 και στις 65 με την Panasonic να λέει πως οι 2018 OLEDs έχουν 4K αλλά και νέα γενιά του “Hollywood-tuned HCX video processor” όπως και πολλές ”significant under-the-hood advancements”. Η Panasonic συνεργάζεται με την Deluxe για να δίνει τα χρώματα που ήθελε ο δημιουργός.

”Furthermore, a growing number of Hollywood film industry’s post-production studios, in addition to Deluxe’s, choose to use Panasonic’s OLED TV screens as large-format client reference monitors as part of their creative process. With those same screens also available to consumers, Panasonic’s well-established mantra bringing ‘Hollywood to your Home’ has never rung more true,” λέει η εταιρία.

Οι FZ950 και FZ800 υποστηρίζουν και HDR10 format και HLG (Hybrid Log Gamma) ενώ θα είναι και UHD Premium όπως και THX certification και θα προσφέρουν ”our quickest-ever response times” σε Game mode.

Ο επεξεργαστής HCX δίνει νέες λειτουργίες όπως το ’Dynamic Scene Optimizer’ με ”AI to mimic dynamic metadata when playing an HDR10 source on its new 4K TVs” αλλά και ’ HDR Brightness Enhancer’ preserve the creative intent perceptively by adjusting manually or automatically how HDR content looks in a brighter room” όπως και χρήση brightness sensor.

Καινουργίλα…