Μετά από μήνες συζητήσεων, ο κ.Michael Dougherty ο σκηνοθέτης της ταινίας, μας δίνει το πρώτο look του Godzilla: King of the Monsters, ναι του sequel για το Godzilla του 2014 outing. Η πρώτη εικόνα δείχνει έναν Godzilla με classic εμφάνιση να…

..χτυπά κάτι. Στην άλλη εικόνα η Vera Farmiga στο ρόλο της Dr. Emma Russell, και η Millie Bobby Brown η κόρη της Madison, ως κυνηγοί του τέρατος. Ο σκηνοθέτης λέει πως η ιστορία διαδραματίζεται πέντε χρόνια μετά την ταινία του 2014 και “The world is reacting to Godzilla in the same way we would react to any other terrifying incident, in that we are overreacting. There’s paranoia and endless speculation about whether [Godzilla] is the only one out there or whether we’re threatened by others like his kind.”

Μαθαίνουμε δε πως και άλλα τέρατα όπως τα Mothra, Rodan, και King Ghidorah θα κάνουν την εμφάνιση τους ενώ ΜΕΤΑ από αυτή την ταινία θα έρθει ένα Godzilla που θα τα βάλει με τον King Kong του Skull Island στο “Godzilla vs Kong” του 2020 με σκηνοθέτη τον κ.Adam Wingard.

Για την ώρα, στις 31 Μαίου 2019 το Godzilla: King of the Monsters.