Στο πιο ζεστό σημείο του καλοκαιριού είμαστε. Ναι; Τι θα λέγατε για ένα… κλιματιστικό που το φοράς;! ΝΑΙ. Η Sony έχει crowdfunding μια “portable wearable air conditioner/heater” gadgetιά απίθανη! Το μηχανάκι αυτό…

…ονομάζεται Reon Pocket και είναι μια Bluetooth συσκευή σε μέγεθος πορτοφολιού με τεχνολογία thermoelectric cooling. Τι κάνεις;

Το βάζει στη θέση του σε ένα ειδικό εσώρουχο, ρίχνεις την app, πατάς το κουμπί και νάτο! Άμεση ζέστη ή δροσιά!

Στο Sony product λέει πως με τις προσομειώσεις τους φαίνεται το Reon Pocket να κατεβάζει τη θερμοκρασία στο σώμα μέχρι και 13 βαθμούς Κελσίου ή να την ανεβάζει στο κρύο κατά 8!

Και iOS αλλά και Android, μπαταρία 24 ώρες, φόρτιση 2 με USB-C. Μόλις 85 γραμμάρια βάρος και σε δύο εκδόσεις: Reon Pocket Standard και Reon Pocket Lite με το δεύτερο πιο φθηνό αλλά μόνο σε manual χρήση.

Η καμπάνια της Sony για crowdfunding είναι σχετικά φρέσκια, αφορά δυστυχώς μόνο το Japan αρχικά με τιμές από 12,760 yen (~$117) μέχρι 19,030 yen (~$175), ανάλογα με την έκδοση και το πόσα… φανελάκια θα πάρεις! Στο Sony site μόλις μπει σε επίσημη παραγωγή, το wearable κλιματιστικάκι θα βγει το 2020.