Λίγο μετά το 16άρι… μεγάλο αδερφάκι αλλά και το όμορφο Air, νάτος και ο τρίτος της παρέας. Αυτό λοιπόν είναι το νέο Apple 13αρι MacBook Pro. Το νέο μοντελάκι λοιπόν παίρνει το νέο…

…Magic πληκτρολόγιο. Μαζί όμως με το νέο, επιτέλους σωστό πληκτρολόγιο με scissor τεχνολογία, το νέο μοντέλο μπορεί να φτάσει τα 4TB ενώ κάτω από το καπό έχεις επεξεργαστές 10ης γενιάς quad-core Intel Core με έως και 80% πιο ισχυρά γραφικά από προηγούμενες γενίες. Με πιο γρήγορη RAM που φτάνει και τα 32GB () κάτι που δεν είχε γίνει ξανά σε 13αρι laptop της εταιρίας.

“With these updates, our entire notebook lineup features the Magic Keyboard for the best typing experience ever on a Mac notebook, offers twice the standard storage than before, and delivers even more performance,” λέει ο Apple senior director Product Marketing για τα Mac και iPad κ.Tom Boger.

Α! Και το φυσικό Escape κλειδί επιστρέφει επιτέλους αριστερά στη γωνία.

Στις ΗΠΑ ξεκινάς από $1,299 με 8th-gen Intel τσιπάκια αλλά όταν φτάσεις στους 10th-gen Intel Core i7 32 GB RAM, 4 TB φτάνεις τα $3,599. Και σε ασημί αλλά και σε space gray.