Αν και -λογικά- δεν πάμε πια σε λοκνταουν, οι υβριδικές συναντήσεις είναι και θα είναι το σήμερα και το αύριο πια. Η Dell σε αυτό το κλίμα με την Pro webcam που έρχεται με ανάλυση 2K επιχειρεί κάτι ‘ανάμεσα’. Δεν είναι μια 1080p αλλά και ούτε μια 4K κάμερα η Dell Pro webcam και ίσως έτσι να…

…ικανοποιήσει πολλούς. Η νέα webcam έχει διάφραγμα f/2.0 αλλά και τον νέο αισθητήρα Sony Starvis όπως και το Razer Kiyo Pro αλλά και η Dell UltraSharp 4K webcam, κοστίζει όμως λιγότερο στα $135 ενώ μπορείς να δεις είτε σε QHD, είτε σε Full HD, είτε σε HD.

Μπορείς να διαλέξεις 2K QHD ανάλυση σε 24 ή 30 fps (frames per second), Full HD σε 24, 30, και 60 fps video και HD σε 24, 30 και 60 fps.

Η Dell Pro webcam επίσης δουλεύει είτε με 65 είτε με 78 μοιρών field of view options, HD digital ζουμ, έχει autofocus και πολλές auto-light correction δυνατότητες αλλά και HDR video noise reduction, temporal noise reduction, spatial noise reduction, auto-white balance, facial detection, auto exposure δυνατότητες.

Υπάρχει και AI auto framing και ζουμε ενώ είναι certified για Microsoft Teams, Zoom, συμβατή με Skype for Business, Google Hangouts, Cisco Webex, FaceTime, Slack, GoToMeeting, BlueJeans, Google Meet ΚΑΙ Lifesize.

Υπάρχει και magnetic privacy shutter για την κάμερα αλλά και 1.5μετρο καλώδιο μεταξύ άλλων.