Και να που εμφανίστηκε ο ανταγωνισμός. Φαίνεται πως η Samsung Display έχει ετοιμάσει πρωτότυπα QD-OLED TV panel και τα έχει δώσει σε…

…Sony και Panasonic όπως και στην Samsung Electronics. Την είδηση μετέφερε το Business Korea and Omdia.

Τι είναι τα QD-OLED;

Όπως καταλαβαίνουμε η Samsung Display, που είναι η θυγατρική που παράγει για την εταιρία, έχει δαπανήσει δισεκκατομύρια για οθόνες QD και μέσα στα μοντέλα είναικαι τα QD-OLED που είναι ένας νέος τύπος OLED οθονών.

Η δε μαζική παραγωγή των QD-OLED είναι πιθανό να βγει σε παραγωγή ακόμη και το 2021, σύμφωνα με την εταιρία ερευνών Omdia που γνωρίζαμε ως IHS Markit.

Η αναφορά του Business Korea λέει: “Samsung Display has started to promote QD-OLED panels to global TV producers. It has recently supplied prototypes of QD-OLED TVs to Samsung Electronics’ TV division, Sony, and Panasonic, according to market research firm Omdia,”

Όσο για νούμερα, η πρόβλεψη είναι για 30,000 φύλλα 8.5G mother glasses. Ακόμη λένε πως οι Asus, MSI, AOC και Dell “are highly likely to become major customers” για 27αρια και 32αρια QD-OLED monitor panel στο μέλλον. Για τις τηλεοράσεις, η πρόβλεψη δίνει την Samsung Display να παράγει 55-, 65-, 78-, 82αρια panel.