Η ViewSonic ανακοίνωσε σήμερα ότι η επαγγελματική της οθόνη ColorPro™ VP2768a κέρδισε το βραβείο “Best Enthusiast Photo Monitor” στα Technical Image Press Association (TIPA) World Awards 2021. Κατασκευασμένη ειδικά για δημιουργούς, η VP2768a τιμήθηκε…

…όπως μας λέει η εταιρία, για την υψηλή χρωματική ακρίβεια, την ομοιομορφία και την ικανότητα βαθμονόμησης, καθιστώντας την κορυφαία οθόνη για γραφιστικές εφαρμογές προηγμένης τεχνολογίας. Τα παγκόσμια βραβεία TIPA αναγνωρίζουν και τιμούν τις εταιρείες του κλάδου και τα προϊόντα τους και χρησιμεύουν ως σημαντικό σημείο αναφοράς και οδηγός για τους καταναλωτές στη λήψη των αποφάσεων αγοράς.

“Η ViewSonic κρατούσε πάντα τους creators στην πρώτη γραμμή των καινοτόμων προϊόντων και συνεργάστηκε με designers, φωτογράφους και βιντεογράφους προκειμένου να διατηρήσει την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στη σχεδίαση και τη λειτουργικότητα”, δήλωσε ο Oscar Lin, Head of the Monitor Business Unit της ViewSonic. “Αυτή η αναγνώριση από τα TIPA, των οποίων τα μέλη είναι από τους πιο σημαντικούς και έμπειρους δημιουργικούς εμπειρογνώμονες στον κλάδο της φωτογραφίας, επικυρώνει την κορυφαία στον κλάδο χρωματική ακρίβεια και τη σχεδίαση με επίκεντρο τον χρήστη του επαγγελματικού monitor ColorPro που τo καθιστά την κορυφαία επιλογή όλων των creators παγκοσμίως.”

H VP2768a από τη σειρά επαγγελματικών οθονών ColorPro αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην κατηγορία της και είναι ιδανική για δημιουργική εργασία, όπως φωτογραφία, σχεδίαση και επεξεργασία βίντεο. Πέρα από την εξαιρετική απόδοση χρώματος, η VP2768a ξεχώρισε στα φετινά βραβεία TIPA με την προσέγγιση του τελικού χρήστη για την παροχή ενός ολοκληρωμένου workflow, που μειώνει το χάος στο desktop, αναγνωρίζοντας ότι πολλές μορφές input και output αποτελούν μέρος της δημιουργικής διαδικασίας.

Για παράδειγμα, το DisplayPort output επιτρέπει τη σύνδεση δύο οθονών και ενός υπολογιστή μέσω της θύρας USB-C για τη μεταφορά όλων των δεδομένων μέσω ενός μόνο καλωδίου, ενώ ένα ενσωματωμένο USB 3.0 hub διαχειρίζεται πληκτρολόγια, ποντίκι και flash drives. Η μονοκαλωδιακή λύση USB-C, σχεδιασμένη με γνώμονα τις επιχειρήσεις και τα design studios, περιλαμβάνει επίσης συνδεσιμότητα Ethernet, καθιστώντας τις ενσύρματες συνδέσεις πιο αξιόπιστες από τις ασύρματες συνδέσεις δικτύου.

Το βραβείο TIPA είναι το νεότερο παράσημο της VP2768a μετά την επικύρωση Pantone, για την εξαιρετική αναπαραγωγή χρωμάτων και το γεγονός ότι πληροί τις απαιτήσεις του συστήματος αντιστοίχισης χρωμάτων Pantone με κορυφαία χρωματική ακρίβεια. Ακόμα, μπορεί να φτάσει στην χρωματική κάλυψη 100% του sRGB, ενώ διαθέτει και βαθμονόμηση hardware.

Η VP2768a έχει επίσης δοκιμαστεί από τον παγκοσμίου φήμης οργανισμό εμπειρογνωμόνων ασφάλειας και ποιότητας TÜV SÜD και έγινε η πρώτη οθόνη στον κόσμο που προσφέρει TÜV SÜD-tested λειτουργίες αχρωματοψίας. Οι designers μπορούν να ενεργοποιήσουν τη λειτουργία προσομοίωσης για να ελέγξουν τα σχέδιά τους και να επαληθεύσουν ότι είναι αντιληπτά και από άτομα με αχρωματοψία. Οι χρήστες που έχουν αχρωματοψία μπορούν να ενεργοποιήσουν τη λειτουργία Color Filter για να δουν καλύτερα όλες τις λεπτομέρειες πάνω στην οθόνη.