Η Sony αναβάθμισε το Glass Sound Speaker της. Νέο σχέδιο στα LSPX-S3 πια, πολλές φρέσκιες λειτουργίες και νέο ηχείο με διάμετρο…

…46mm. Το ιδιαίτερο αυτό σύστημα δίνει και 32 επίπεδο φωτεινότητας ενώ μπορεί να φεγγίζει και σαν κεράκι! Χάρη ένα ειδικό ‘γυαλί’ έχει ήχο που γεμίζει τον χώρο με διάδοση στις 360 μοίρες και έτσι ακούς παντού καλά.

Ακόμη, υπάρχει ένα σύστημα στον πάτο για πολύ καλές χαμηλές. Το Glass Sound Speaker να θυμίσουμε πως υποστηρίζει ΚΑΙ LDAC high-resolution ήχο όπως και 8 ώρες μπαταρία. Μπορείς να έχεις δε και stereo pairing με ένα άλλο Glass Sound Speaker. Υπάρχει και sleep timer.

Τα LSPX-S3 είναι λειτουργικά και σε εξωτερικό χώρο, έχουν βάρος 1.1 κιλά και μπαταρία. Η Sony λέει πως με μια φορτίση έχεις οκτώ ώρες ενώ επαναφορτίζεται και μέσα από USB-C.

Μπορούν μάλιστα να συνδεθούν και δύο συσκευές αναπαραγωγής stereo με λειτουργία σε multi-room σύστημα. Υπάρχει και μικρόφωνο για κλήσεις, μεταλική βάση και πάτος από ύφασμα.

Πέρασαν έξι χρόνια από τότε που η Sony είχε δείξει το πρωτότυπο. Το LSPX-S2 βγήκε στην Ιαπωνία το 2019 και μετά πήγε Ευρώπη και ΗΠΑ. Το LSPX-S3 θα κοστίζει $ 350/£ 315/350 euro που σημαίνει πως είναι 100 δολάρια φθηνότερο από το προηγούμενο μοντέλο.