Αυτό είναι το, ενδιαφέρον, gadget που είχε μέσα στη φαρέτρα της για lifestyle συσκευές η Samsung. To Explore The Freestyle χαρακτηρίζεται ως…

…personal lifestyle screen που είναι σχεδιασμένη να μετατρέπει κάθε χώρο σε “immersive viewing experience”.

“The Freestyle is a one-of-a-kind projector geared towards ultimate versatility and flexibility to meet the consumers’ changing lifestyles,” είπε ο κ.Simon Sung, Executive Vice President και Head of the Sales & Marketing Team of the Visual Display Business στην Samsung Electronics. “Without the limitation in space and form factor, The Freestyle is a fun and versatile device that can be used in any way consumers prefer.”

Ο στόχος είναι η γενιά Gen Z και οι millennials, το The Freestyle είναι προβολέας smart speaker και συσκευή ambient lighting ΑΛΛΑ με στόχο την portability. Ζυγίζει μόλις 830 γραμμάρια ενώ περιστρέφεται στις 180 μοίρες.

Συμβατό και με εξωτερικές μπαταρίες, έχει USB-PD και 50W/20V σύνδεση ενώ μπορεί να είναι συμβατό και με πρίζα E262. Όταν δεν λειτουργεί σαν προβολέας και συσκευή stream, λειτουργεί και σε ambient mode ενώ είναι και smart speaker ώστε να ‘ταιριάζει’ η μουσική με τα visual effects που θα προβάλει σε τοίχο, ταβάνι κ.λ.π.