Η BMW αποκάλυψε μια αναβαθμισμένη M8 και μάλιστα σε τρία αμαξώματα. Ο αδερφός της 8, η M8 αναβαθμίστηκε με νέο προφυλακτήρα και αρκετές αναβαθμίσεις. Η BMW μάλιστα θα μας προσφέρει…

…τις τρεις εκδόσεις Coupé, Convertible και Gran Coupé με νέα χρώματα, με νέους M-styled τροχούς στις 20 ίντσες και σε νέο bi-color, μαύρο/γκρι σχεδιασμό.

Η M8 Competition έχει λάβει και το σύστημα φωτών BMW Selective Beam με adaptive cornering φώτα και το BMW Laser Light σύστημα. Εσωτερικά οι νέες M8 είναι διαθέσμιμες σε full Merino Δέρμα και συνδυασμό με Alcántara στον χρωματισμό Black/Sakhir Orange (!) ενώ τα M8 LCI λαμβάνουν οθόνη 12.3 touch με iDrive multimedia μονάδα αντί για τις 10.25′ του κανονικού μοντέλου. Διαλέγεις M καθίσματα, M Carbon καθίσματα και δέρμα με Alcántara συνδυασμό.

το σύστημα BMW Live Cockpit Professional περιλαμβάνει το BMW Maps online navigation σύστημα BMW Intelligent Personal Assistant. Ακόμη τα νέα μοντέλα δίνουν: Parking Assistant system, Harman Kardon Surround Sound System, BMW Head-Up Display με M-specific πληροφορίες και το κουμπί Setup στην κεντρική κονσόλα για χειρισμό των M xDrive, των φρένων, των αμορτισέρ.

Κινητήρες: V8 TwinPower Turbo με 616 hp (625 ps) και 750 Nm μαζί με το οχτάρι M Steptronic και το σύστημα Drivelogic remains ενώ και το M xDrive all-wheel-drive σύστημα είναι παρόν. Η διαφορά των M8 και M8 Competition δεν είναι μόνο στην ιπποδύναμη αλλά και στις πιο σφιχτές βάσεις κινητήραμ το αυξημένο camber μπροστά και τους διαφορετικούς συνδέσμους πίσω.

Οι BMW M8 Competition Coupé και Gran Coupé φτάνουν τα 100 σε 3.2 δεύτερα και η M8 Competition Cabriolet σε 3.3.