Το πρωτότυπο concept OpenR εσωτερικό του Megane E-Tech Electric μας εξηγεί πως θα λειτουργεί το… λειτουργικό σύστημα OpenR Link που θα έχουν τα αυτοκίνητα της εταιρίας με το…

…Android OS της Google να είναι η καρδιά. Το σύστημα ΔΕΝ είναι Android Auto αλλά ΚΑΝΟΝΙΚΟ λειτουργικό της εταιρίας αν και ευτυχώς θα υπάρχει και Apple CarPlay συνδεσιμότητα.

Η εταιρία λέει πως με την τεχνολογία του Googl OS στο OpenR Link interface, τα αυτοκίνητα θα έχουν το 90% που χρησιμοποιούμε σήμερα με ένα ή δύο το πολύ click/tap.

Η μονάδα multimedia που έχει το όχημα δεν έχει κάθετο αλλά portrait προσανατολισμό με τους μισούς κατασκευαστές να επιλέγουν κάτι τέτοιο.

Η εταιρία ειδικά για το νέο Austral SUV τώρα ανακοινώνει πως έχει σπονδυλωτή σχεδίαση για ένα “cocoon effect” πρακτικότητας και άνεσης.

Πάντως οι οθόνες δίνουν άφθονες επιφάνειες με το multimedia μαζί με του οδηγού την οθόνη να έχουν συνδυαστικά 24.3′ ή 774 τετραγωνικά εκατοστά επιφάνεια ΚΑΙ μια πολύ σημαντική anti-glare επίστρωση που μάλιστα είναι ανθεκτική και στις δαχτυλιές.