Δεν ξέρουμε έαν θα είναι και πολύ… χαρούμενη η ιταλική εταιρία με την συγκεκριμένη διαρροή! Αλλά, έγινε. Αυτό είναι γεγονός. Και έτσι έχουμε μέσα από κάποιον…

…τύπο που είχε πρόσβαση σε εργοστασιακά floor στις πρώτες εικόκες του ΠΡΩΤΟΥ στην ιστορία της, Ferrari SUV, της Purosangue όπως έχουμε μάθει να την αποκαλούμε.

Εαν τελικά είναι 100% αληθινές οι φωτογραφίες, έχουμε ένα προ-παραγωγής Ferrari super SUV. Και η αλήθεια είναι πως αυτές οι φωτογραφίες δεν απέχουν πολύ από το σχήμα της Purosangue όπως το είδαμε ‘στο δρόμο’.

Μέσα από τις εικόνες αυτές, βλέπουμε πως η Purosangue έχει ‘κοφτά’ split φωτιστικά που παραπέμπουν σε Ferrari Roma και SF90 Stradale ενώ πίσω υπάρχει -φυσικά…- μια πλήρους μήκους light bar, ένας μεγάλος διαχύτης και diffuser και τετραπλή εξάτμιση.

Κινητήρες; Αν και δεν έχουμε ακριβείς πληροφορίες, φαίνεται πως θα πάμε είτε σε V12 είναι σε V6 hybrid μονάδα ισχύος. Το SUV θα μπει σε παραγωγή φέτος, με παραδόσεις από το 2023. Και λογικά θα έχουμε επίσημες πληροφορίες σύντομα…