Η Panerai είναι μια από τις ανερχόμενες σε δημοσιότητα luxury εταιρίες. Για το 2022 η εταιρία τονίζει τη χρήση υλικών που έχουν προέλθει από…

…βιώσιμες πρακτικές. Το ατσάλι που έχει εξασφαλιστεί με αυτό τον τρόπο, βρήκε το δρόμο του στη συλλογή Submersible και μέσα από την διαδικασία γεννήθηκε και ετούτο, το μοντέλο QuarantaQuattro eSteel.

Το νέο καμάρι της εταιρίας θα κοστίζει $11,300 από τον Ιούνιο όταν και θα εμφανιστεί. Με κάσα 44mm και brushed εμφάνιση που συνδυάζεται με ένα κεραμικό bezel, όπως όλα τα μοντέλα τη συγκεκριμένης σειράς έχει κάτω από το καπό και έναν μηχανισμό Panerai P.900 όπως και το σύστημα Incabloc anti-shock που αυτός συνδυάζει.

Τρια το μοντέλα στην οικογένεια, τρεις ημέρες αυτονομίας, το ένα με ανακυκλωμένο PET λουράκι, το άλλο με ανακυκλωμένο ελαστικό λουράκι.

Τα επίσης μέλος στης σειράς Submersible QuarantaQuattro, Carbotech Blu Abisso κοστίζει $18,200 και είναι μοντέλο 44mm με κάσα Carbotech και Carbotech bezel.

Ακόμη, υπάρχει το γέννημα της συνεργασίας με την Panerai Luna Rossa Team, μια συνεργασία με την ομάδα που κέρδισε το Prada Cup στο America’s cup του 2021. Το special edition Submersible QuarantaQuattro Luna Rossa κοστίζει $9,900 και είναι ένα 44mm μοντέλο με brushed ατσάλινη κάσα, και τον P.900 μηχανισμό ενώ το λουράκι έχει και ύφασμα και λάστιχο με την γνωστή λωρίδα της ομάδας.