Έχουν περάσει τρια ολόκληρα χρόνια από τότε που είδαμε τον Chris Hemsworth να αναλαμβάνει και πάλι τον ρόλο του Θεού του Κεραυνού. Και ιδού! Έχουμε το πρώτο “Thor: Love and Thunder” teaser trailer. Μια εντελώς διαφορετική…

…οπτική από τις προηγούμενες δύο ταινίες του εξαμήνου που μας πέρασε, το trailer είναι συναρπαστικά fun. Εδώ είνα μαζί μ τους “Guardians of the Galaxy” με τους οποίους έφυγε στο τέλος του “Avengers:Endgame” και το κύριο μήνυμα είναι πως ο Thor έχει κουραστεί να πολεμά!

Στην αρχή έχουμε τον Thor να μεγαλώνει, να θάβει το όπλο του, το τσεκούρι Oathbreaker, ενώ θα δούμε και τον Fat Thor σε άλλο σημείο να παλεύει να χάσει τα κιλά του!

ΑΛΛΑ, έχουμε και τον Zeus, ναι, τον Δία, που υποδύεται ο Russell Crowe παρακαλώ!

Μαζί με τον Thor είναι και ο φίλος του, ο Korg που πολλοί αγάπησαν από το “Thor: Ragnarok” και έχει την φωνή του σκηνοθέτη Taika Waititi ενώ κυρίαρχο ρόλο φαίνεται πως έχουν και οι Guardians of the Galaxy.

Και… το ενδιαφέρον είναι πως έχουμε πια και εικόνα της Natalie Portman που είναι η έκδοση Jane Foster του Thor, ενώ σε κάποιο σημείο θα δούμε και το Mjolnir να πετά στο χέρι της!

Το “Thor: Love and Thunder” θα βρίσκεται στους κινηματογράφους στις 8 Ιουλίου…