Να έχετε μια χαρούμενη Star Wars Day! Ή αλλιώς “May the Fourth be with you” όπως λένε όλοι οι σινεφίλ σήμερα. Και τι μέρα. Η 4η Μαίου μας έδωσε και ένα δώρο. Η Lucasfilm και η Disney+ διάλεξαν τη σημερινή ημέρα για να…

…λανσάρουν το νέο τους trailer! Η streaming σειρά ‘Obi-Wan Kenobi’ πλησιάζει. Στο τελευταίο αυτό λοιπόν δείγμα του νέου spin-off της σειράς των “Star Wars” και του ομώνυμου franchise επιστρέφει ο πιο εμβληματικός χαρακτήρας: ο Darth Vader. Ο Λόρδος των Sith Lord με την αναπνοή που σφυρίζει είναι εδώ.

Δεν είναι γνωστό το πως επιστρέφει στη ζωή φυσικά, αν και ξέρουμε πως ο Hayden Christensen επιστρέφει στη σειρά ΔΕΝ είναι σίγουρο πως στην στολή είναι αυτός. Μήπως θα επιστρέχει και το James Earl Jones για να δώσει την εμβληματική του φωνή και να φέρει ξανά τον Vader στη ζωή;

Η σειρά πάντως αυτή ανήκει σε έναν: στον Ewan McGregor και τον δικό του αγαπημένο Obi-Wan. Η νέα σειρά χρονολογικά τοποθετείται περίπου 10 χρόνια μετά τα τραγικά γεγονότα του “Revenge of the Sith”. Ο Skywalker βρίσκεται πια πλήρως στην Dark Side και κυκλοφορεί με την κυβερνοτεχνολογική στολή του. Πολλοί Jedi έχει σφαγιαστεί, αρκετοί από τον ίδιο τον Anakin.

Ο Obi-Wan himself έχει τραπεί σε φυγή κυρίως σε ένα σκονισμένο πλανήτη. Κάποιες φορές μάλιστα έχει τον νου του στον Luke Skywalker.