Ταξίδι χωρίς να σου λείπει τίποτα. Μπορεί να πει κανείς πως είναι σωστό, μπορεί να πει και πως είναι λάθος. Για την πρώτη περίπτωση η Living Vehicle έχει…

…ετοιμάσει μια καταπληκτική δημιουργία. Είναι, κυριολεκτικά, ένα trailer με όσα θα χρειαστείς ποτέ χωρίς να χρεώνεσαι τα τετραγωνικά!

Η Living Vehicle από την Καλιφόρνια αποφάσισε να ετοιμάσει πέρυσι ένα ειδικό πακέτο, το Mobile Office package που για το κινητό της σπίτι αλλάζει το σταθερό κρεβάτι με ένα αναδιπλούμενο -Murphy bed- που όταν διπλώνει αποκαλύπτει ένα κανονικό γραφείο!

Το νέο τώρα είναι το λεγόμενο Creative Studio package που πάει παρακάτω. Αυτό έδωσε στον ιδιοκτήτη και μια ολόκληρη σουίτα με προϊόντα τεχνολογίας της Apple με όλο το hardware.

Το Creative Studio πακέτο κάνει το φορητό γραφείο της Living Vehicle πιο ‘καθαρό’ από καλώδια και αξεσουάρ. Δίνει μια διπλή 32αρα Retina 6K Apple Pro Display XDR οθόνη ή μια 27-in Retina 5K Studio Display επιλογή για την εικόνα.

Μαζί έχεις ένα 16αρι MacBook Pro laptop που συνδυάζεται με ένα M1 Pro ή M1 Max τσιπ αλλά και ένα σύστημα ήχου με έξι ηχεία ενώ εάν θέλεις με τα… χρήματα σου, ανεβαίνεις και σε ένα M1 Max ή M1 Ultra Mac Studio.

Φυσικά όλα αυτά τα υλικά συνδυάζονται με Magic Keyboard και Magic Trackpad, Genelec “The Ones” studio μόνιτορ, ακουστικά Beyerdynamic όπως και μια έξτρα Logitech 4K Pro Magnetic webcam.

Αν σκέφτεστε και το ρεύμα, μπορεί να είναι από 1,320 watt μέχρι και 3,520 με την ηλιακή ισχύ του συστήματος. Η βάση για αυτό είναι ένα αναδιπλούμενο ηλιακό πάνελ. Για την αποθήκευση της ενέργειας μπορείς να είσαι από 14.4 kWh μέχρι και 58 kWh.

Το πακέτο Creative Studio είναι στημένο πάνω σε ένα γραφείο καρυδιάς μήκους 203 ενώ είναι απόλυτα, λένε, σταθερό και όταν κρύβεται δίνει ένα τεράστιο κρεβάτι.