Με τον κινηματογράφο στο σπίτι να είναι μια εμπειρία που ζήσαμε περισσότερα, η LG μας λέει πως είτε αγαπάμε τις ταινίες δράσης, είτε το ατελείωτο παιχνίδι με το…

…λανσάρισμα νέων εντυπωσιακών soundbars που θα “αναβαθμίζουν την εμπειρία της οικιακής ψυχαγωγίας, προσφέροντας καθηλωτικό ήχο, εύχρηστες λειτουργίες και κομψή σχεδίαση με οικολογική σκέψη”, ο ήχος βελτιώνεται σημαντικά.

Αναλυτικά ακούμε:

Οι νέες μπάρες ήχου αυτές θα ικανοποιήσουν όλα τα γούστα καθώς όποια κι αν είναι η ανάγκη μπορούν να την καλύψουν και να προσφέρουν μοναδικές συγκινήσεις.

Για τους λάτρεις του κινηματογράφου, τα νέα LG soundbars αναβαθμίζουν το home cinema, επιτρέποντάς τους να απολαμβάνουν αυθεντικές κινηματογραφικές εμπειρίες από την άνεση του καθιστικού τους. Οι ζωντανές σκηνές, ο ισχυρός και ακριβής ήχος θα κάνουν τις βραδιές πιο ξεχωριστές και θα προσφέρουν ανεπανάληπτες και ρεαλιστικές σκηνές δράσης.

Με τις νέες μπάρες ήχου της LG, το παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο απολαυστικό, καθώς συγχρονίζουν τέλεια τον ήχο με το παιχνίδι στην οθόνη και κάνουν τα παιχνίδια της κονσόλας καθηλωτικά με τις λειτουργίες VRR & ALLM . Τα νέα soundbars είναι ο απόλυτος σύμμαχος των gamers καθώς τους προσφέρουν αδιάκοπη δράση, ασυναγώνιστη εμπειρία παιχνιδιού και δυνατότερο ήχο.

Αντίστοιχα, οι βραδιές μουσικής και τα πάρτι γίνονται αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας, καθώς οι λάτρεις της μουσικής χάρη στην εξαιρετική απόδοση των LG soundbars, θα απολαμβάνουν την απόλυτη εμπειρία ήχου και μουσική υψηλής ποιότητας για διασκέδαση μέχρι το πρωί.

Tα νέα soundbars έχουν σχεδιαστεί να καταναλώνουν ελάχιστη ποσότητα ενέργειας κατά τη λειτουργία τους και έχουν λάβει σχετική πιστοποίηση ENERGY STAR®. Ακόμη, αποστέλλονται σε οικολογική εσωτερική συσκευασία, κατασκευασμένη από ανακυκλωμένο χαρτοπολτό , ενώ επιπλέον, το μοντέλο S95QR έχει πιστοποίηση μείωσης αποτυπώματος άνθρακα Carbon Trust.

Τέλος, oι μπάρες ήχου με τα νέα χαρακτηριστικά είναι εύκολες στην τοποθέτηση, ταιριάζουν σε κάθε σαλόνι και μεταφέρουν την ατμόσφαιρα του περιεχομένου στο χώρο.

Τα νέα soundbars, S75Q, S80QY και S95QR, θα είναι διαθέσιμα στα καταστήματα από τον επόμενο μήνα.