Πολλές λύσεις και μετατροπές των πρωτοτύπων σε μοντέλα παραγωγής από την LG Electronics. Η εταιρία παρουσίασε μεταξύ άλλων την Transparent OLED Signage σε μια ποικιλία προϊόντων…

…LED signage και αυτόνομων βοηθών ρομπότ στο Λας Βέγκας (ΗΠΑ) στην InfoComm 2022 στις 8 Ιουνίου. Η LG ανέδειξε μια ποικιλία περιπτώσεων εμπορικής χρήσης σε επτά διακριτές ζώνες που δείχνουν πώς τα προϊόντα LG υποστηρίζουν τις επιχειρηματικές ανάγκες σε αίθουσες συσκέψεων, μπουτίκ λιανικής, οικιακά γραφεία, επαγγελματικά δημιουργικά στούντιο και πολλά άλλα.

Σύμφωνα με το Δ.Τ της εταιρίας μέσα στο περίπτερο, οι επισκέπτες ήρθαν σε επαφή με προσεγμένες τεχνολογικές εφαρμογές σε τομείς που διερευνούν πώς σχεδόν όλες οι επιχειρήσεις σήμερα μπορούν να αξιοποιήσουν ψηφιακά εργαλεία για να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα, την παραγωγικότητα και τις εμπειρίες των πελατών.

Η LED signage, που καλωσόρισε τους επισκέπτες στη ζώνη λιανικών λύσεων της LG, χρησιμοποιεί οθόνες 54 ιντσών χωρίς πλαίσιο και επιτρέπει σε αυτούς που την ενσωματώνουν να δημιουργούν μια απρόσκοπτη εμπειρία θέασης. Το νέο LG LED Bloc 54 ιντσών (μοντέλο LSAC) είναι περίπου τέσσερις φορές μεγαλύτερο σε εμβαδόν από τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα LED ντουλάπια και το μοναδικό του μέγεθος του επιτρέπει να χρησιμοποιείται σαν οθόνη τοίχου LCD 55 ιντσών με εύκολη εγκατάσταση, ενώ ταιριάζει ακόμη και στις βάσεις των υπαρχόντων μοντέλων LCD video wall.* Επίσης, στη ζώνη λιανικών λύσεων παρουσιάστηκε το πρώτο ρομπότ εξυπηρέτησης πελατών πολλαπλών χρήσεων της εταιρείας, το LG CLOi GuideBot, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να παρέχει εύρεση διαδρομής, βελτιωμένη ασφάλεια και ισχυρές ευκαιρίες διαφήμισης. Το φιλικό ψηφιακό πρόσωπο του LG CLOi GuideBot και οι δύο μεγάλες οθόνες αφής έχουν σχεδιαστεί για να φέρουν επανάσταση στην εμπειρία των πελατών σχεδόν παντού, από μουσεία και συνεδριακά κέντρα έως κινηματογραφικές αίθουσες και ξενοδοχεία.

Στη ζώνη “Reception” ο επισκέπτης μπορούσε να ανακαλύψει τις δημιουργικές και ελκυστικές δυνατότητες των διάφανων οθονών OLED Signage της LG, ενώ παρουσιάστηκε επίσης πώς οι Ultra Stretch Display 88 ιντσών και η LG Ultra Slim LED signage μπορούν να προσφέρουν ενημερωτικό και ελκυστικό υπόβαθρο.

Στη ζώνη «Συνεργασία και Λύσεις Εκπαίδευσης», οι επισκέπτες γνώρισαν τεχνολογίες που στοχεύουν σε αίθουσες συνεδριάσεων, αίθουσες συσκέψεων και αίθουσες εκπαίδευσης/ περιβάλλοντα μάθησης. Τα προϊόντα που παρουσιάστηκαν περιλαμβάνουν την οθόνη LED All-in-One 136 ιντσών της LG με ενσωματωμένο system controller και ηχεία, τις εκδόσεις 55 και 43 ιντσών των LG One:Quick Works και One:Quick Flex 4K all-in-one, έναν διαδραστικό πίνακα LG CreateBoard 86 ιντσών, τη νέα οθόνη LG DualUp 28 ιντσών με μοναδική αναλογία διαστάσεων 16:18, μια desktop οθόνη QHD Ergo Dual 27 ιντσών, έναν φορητό υπολογιστή LG gram 15 ιντσών και ένα UHD signage μεγάλου μεγέθους 98 ιντσών για τάξεις.

Η «Οικιστική Ζώνη» χωρίστηκε σε δύο δωμάτια. Η περιοχή του Home Cinema περιελάμβανε την LG MAGNIT, η εκπληκτική ποιότητα εικόνας της οποίας, που δημιουργείται από τα πολλά εκατομμύρια LED pixel που εκπέμπονται, επιτρέπει στους χρήστες της να απολαμβάνουν τις αγαπημένες τους ταινίες στο σπίτι. Η περιοχή του Home Office διέθετε μία οθόνη One:Quick Flex 43 ιντσών, έναν φορητό υπολογιστή LG 14 ιντσών και δύο εργονομικές desktop οθόνες QHD που μπορούν να τοποθετηθούν, έτσι ώστε να σχηματίσουν μια ευρεία οθόνη 32:9, μια οθόνη 16:18 ή μια κάθετη και μια οριζόντια οθόνη ταυτόχρονα.

Οι επαγγελματίες του δημιουργικού και του κινηματογράφου μπορεί να ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για τη ζώνη “OLED Pro Creative Studio”, η οποία δείχνει το εξαιρετικό χρώμα, τη σαφήνεια και την απόδοση της desktop οθόνης UltraFine™ OLED Pro 32 ιντσών της LG που μπορεί να συμπληρωθεί με κουκούλα οθόνης και έναν αποσπώμενο αισθητήρα αυτοβαθμονόμησης. Δύο οθόνες UltraFine™ OLED Pro 65 ιντσών, η μία επιτοίχια και η άλλη σε βάση, συμπλήρωναν την εικόνα.

Η ζώνη “Control Room” έδειξε πώς η LG LED All-in-One 136 ιντσών μπορεί να αξιοποιηθεί σε κέντρα εντολών. Επιπλέον, τα Even Bezel LCD panels 55 ιντσών της εταιρείας σχημάτισαν μια ποικιλία video wall οθονών χωρίς ουσιαστικά κανένα διακριτό διαχωρισμό μεταξύ των panels. Μια desktop IPS UHD οθόνη 43 ιντσών εμφανίστηκε μαζί με μια κυρτή IPS Dual QHD UltraWide™ οθόνη 49 ιντσών, με αναλογία διαστάσεων 32:9.

Τέλος, η ζώνη “Projector” είχε τους προβολείς υψηλής φωτεινότητας και Ultra Short Throw (UST) 4K UHD CineBeam Laser της LG και τον ολοκαίνουργιο επαγγελματικό προβολέα ProBeam που δείχνει πώς η εκτεταμένη σειρά προϊόντων της εταιρείας προσφέρει βελτιστοποιημένες λύσεις για σχεδόν κάθε κατάσταση και ανάγκη.