Θα θέλαμε να… πατάμε πάνω σε άλλες εικόνες και ‘κόσμους’; Για αυτό υπάρχουν τα Digital Floor. Το τμήμα Business Solutions της LG Electronics ετοίμασε μια…

…νέα LED digital signage πρόταση, τη σειρά Digital Floor (μοντέλο LFCG039-GN). Η LFCG είναι μια μοναδική οθόνη που εγκαθίσταται στο δάπεδο με υψηλή ανθεκτικότητα, σχεδιασμένη να αντέχει φορτίο έως και 2.500 κιλά/τ.μ.

Η εταιρία, μας το περιγράφει ως εξής:

“Η LFCG ξεχωρίζει για τη χρηστικότητα της, καθώς λαμβάνεται υπόψη η ασφάλεια της επιφάνειας κατά την εγκατάσταση της οθόνης στο δάπεδο (προστατευτική αντιολισθητική επίστρωση ΙΡ65 και αντι-ανακλαστική επιφάνεια) και η υψηλή οπτική απόδοση (με LED υψηλής αντίθεσης για ομοιόμορφη οπτική απόδοση σε μαύρο χρώμα).

Η απλή δομή του προϊόντος επιτρέπει την εύκολη εγκατάσταση και τη γρήγορη συντήρηση. Μπορείτε να αναπτύξετε και να συνδέσετε γρήγορα τα πλαίσια με το σύστημα στήριξης ποδιών, χωρίς τη χρήση εργαλείων. Χρησιμοποιείται ένας απλός σχεδιασμός μηχανισμού ελέγχου του ύψους ανεξάρτητα από τον τύπο του δαπέδου. Επιπλέον, οι μαγνήτες που είναι προσαρτημένοι στη μονάδα LED επιτρέπουν την εύκολη συντήρηση και τη δυνατότητα αντικατάστασης «hot swapping”.

Χρησιμοποιώντας αισθητήρες για την ανίχνευση, η διαδραστική οθόνη αφής μπορεί να ανιχνεύει και να αντιδρά στις κινήσεις, επιτρέποντας την απόκριση στο περιεχόμενο της οθόνης LED. Η λειτουργία αυτή είναι διαθέσιμη μέσω της σύνδεσης με τον ελεγκτή LCIN010. Επίσης, το Software Flash Show σάς επιτρέπει να ρυθμίζετε τη διαμόρφωση της οθόνης σας και προσφέρει τις εξής λειτουργίες: Flash & Game, Exhibition, Module testing και Data forward. Τέλος, μπορείτε να ανεβάσετε το δικό σας δυναμικό περιεχόμενο βίντεο στα πάνελ LFCG μέσω της λειτουργίας Exhibition.”