Η Samsung επεκτείνει τη σειρά των Odyssey gaming monitor της. Ρίχνει στην αγορά την πραγματικά απίστευτη νέα…

…curved 55αρα (!) Ark. Η νέα οθόνη όχι μόνο είναι τεράστια αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και κάθετα αλλά και οριζόντια ενώ κοστίζει $3500.

Η νέα λοιπόν τηλεοπτικού μεγέθους Odyssey Ark είναι ένα μόνιτρο με LCD πάνελ αλλά και τεχνολογία miniLED local dimming backlight που κατά την εταιρία είναι φτιαγμένη ώστε να “deliver cinematic experiences in 4K resolution”. Από την τηλεοπτική της σειρά η Samsung έχει δώσει στο μοντέλο και TV χαρακτηριστικά όπως το Gaming Hub και το Game Bar.

Η εταιρία δια του κυρίου Harry Patz, Jr., SVP και GM του Display Division λέει:”We’re giving today’s gamers what they want – a cinematic and immersive experience – with new innovations in gaming display technology that only Samsung can deliver. Odyssey Ark is a personal gaming theater that introduces an entirely new way to game across console and PC.”

Το gaming monitor αυτό μάλιστα σε κάθετη χωροθέτηση (Cockpit Mode) είναι κάτι… άλλο! Ταυτόχρονα έχει και τέσσερα ηχεία αλλά και δύο ενσωματωμένα woofers ενώ υποστηρίζει και Dolby Atmos αν κα όχι το Dolby HDR Dolby Vision φορμά.