Φαίνεται πως η κρίση στους φορητούς υπολογιστές δεν περιορίζεται… Έτσι η Apple μαθαίνουμε πως θα λανσάρει νέα M3 Mac μηχανάκια ακόμη και…

…αυτό το φθινόπωρο. Αυτή η μικρή… βόμβα ήρθε από τον πάντα σχεδόν αξιόπιστο ρεπόρτερ του Bloomberg, Mark Gurman. Στο τελευταίο του Power On newsletter ο insider της βιομηχανίας της τεχνολογίας είπε λοιπόν πως θα πρέπει να περιμένουμε ένα νέο λανσάρισμα μετά από αυτό του Σεπτέμβρη για το νέο iPhone.

Ο Gurman προέβλεψε λοιπόν κάτι που φιλο..περιμέναμε, πως “October is too early for new high-end MacBook Pros or desktops, so the first beneficiaries of the new chip should be the next iMac, 13-inch MacBook Air and 13-inch MacBook Pro.”

Αυτό σημαίνει πως τρία μηχανάκια θα έχουν το νέο SoC και βέβαια θα μοιάζει, αν το σκεφτείς, παράλογο να μην είναι και το 15αρι για αναβάθμιση μαζί (…;)

Η Apple είχε πει νωρίτερα φέτος πως οι επεξεργαστές M3 είναι στα τελειώματα και είναι λογικό οι iMac – έχουν να αναβαθμιστούν από το 2021- και MacBook χρήστες να περιμένουν μέχρι το νέας γενιάς 3nm τσιπάκι που λογικά θα έχει μεγαλύτερη αποδοτικότητα, ταχύτητα και αυτονομία.

Τα iPads είναι που συνήθως αλλάζουν τον Οκτώβρη και ο Gurman είπε πως για τα συγκεκριμένα μοντέλα μια έκδοση M3 είναι νωρίς να έρθει…