Η LG Electronics θα παρουσιάσει στους καταναλωτές από όλον τον κόσμο τις τελευταίες καινοτομίες της στην IFA 2022 στο Βερολίνο της Γερμανίας. Από τις…

…2 μέχρι και τις 6 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο του θέματος Life Reimagined η εταιρία θα παρουσιάζει το όραμά της για επαναστατική τεχνολογία, εύρεση νέου τρόπου ζωής και επαναπροσδιορισμό των εμπειριών.

Η LG επιστρέφει με ενθουσιασμό στο Βερολίνο για την IFA για πρώτη φορά από το 2019. Η κορυφαία εμπορική έκθεση ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης στην Ευρώπη επανέρχεται στη γερμανική πρωτεύουσα μετά από δύο χρόνια παύσης και είναι έτοιμη να εντυπωσιάσει ξανά επισκέπτες από όλον τον κόσμο.

Κατά τη διάρκεια της IFA 2022, οι επισκέπτες μπορούν να ανακαλύψουν τις τελευταίες καινοτομίες της LG και να μάθουν πώς η εταιρεία επαναπροσδιορίζει την εμπειρία του καταναλωτή, στο περίπτερό της στο Hall 18 στο Messe Berlin. Όσοι δεν μπορούν να παρακολουθήσουν την IFA από κοντά, μπορούν να εξερευνήσουν το περίπτερο της LG παρακολουθώντας το βίντεο του περιπτέρου, το οποίο θα ανέβει στο global κανάλι της LG στο YouTube (www.youtube.com/GlobalLG).