Νέο μοντελάκι 2023 η UQ81 της LG. Ποντάρει στην κομψή σχεδίαση και το “εξατομικευμένο περιεχόμενο”. Όπως μας λέει η εταιρία…

…χάρη στον επεξεργαστή α5 Gen 5 AI, η τηλεόραση προσφέρει αξέχαστη εμπειρία εικόνας σε ανάλυση 4Κ, ακόμα και σε περιεχόμενο χαμηλότερης ανάλυσης, με ευκρίνεια και ακρίβεια σε κάθε στιγμή. Η εμπειρία 4Κ στο σπίτι αλλάζει και γίνεται το ίδιο ποιοτική με την κινηματογραφική εμπειρία.

Για να δούμε τις λεπτομέρειες:

“Με το HDR10 Pro, το επίπεδο φωτεινότητας προσαρμόζεται για τη βελτίωση των χρωμάτων και της ευκρίνειας σε κάθε εικόνα ενώ με τη βοήθεια του FILMMAKER MODE™ οι αγαπημένες ταινίες προβάλλονται όπως ακριβώς γυρίστηκαν.

Ο Έλεγχος φωτεινότητας AI της τηλεόρασης διασφαλίζει το τέλειο επίπεδο φωτεινότητας για οποιοδήποτε περιβάλλον. Από την άνεση του σπιτιού οι χρήστες απολαμβάνουν ρεαλιστικές εικόνες, «κρυστάλλινη εμπειρία» με ζωντανά χρώματα και εκπληκτική λεπτομέρεια σε αληθινή ανάλυση 4Κ.

Ακόμα, η LG UQ81 TV διαθέτει τη λειτουργία «Το προφίλ μου» που μπορεί να προσφέρει μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία στον χρήστη καθώς και τη δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ ατομικών προφίλ για κάθε μέλος της οικογένειας. Το ThinQ® AI κάνει την τηλεόραση ακόμα πιο έξυπνη, χωρίς την ανάγκη χρήσης τηλεκοντρόλ, διαθέτει φωνητικό έλεγχο και εξατομικευμένη ψυχαγωγία μέσω του φωνητικού βοηθού της επιλογής του χρήστη.
Επιπλέον, η LG UQ81 διαθέτει τη λειτουργία Sport Alert, για να στέλνει ειδοποιήσεις στους χρήστες για να μη χάνουν στιγμή από τους αγαπημένους τους αγώνες.

Για τους λάτρεις του gaming, η LG UQ81 θα γίνει ο απόλυτος σύμμαχός τους αφού μέσα από τη συνεργασία της LG με την HGiGοι χρήστες απολαμβάνουν τα τελευταία παιχνίδια HDR βιώνοντας μια καθηλωτική εμπειρία παιχνιδιού.

Η LG UHD είναι μια τηλεόραση με μοντέρνα σχεδίαση για να ταιριάζει ιδανικά στο εσωτερικό χώρο του σπιτιού. Διαθέτει πιο λεπτό σχεδιασμό και ελάχιστο περιθώριο για καλύτερη εμπειρία θέασης και τέλεια εφαρμογή.

Βρείτε την LG UQ81 στο μέγεθος που σας ταιριάζει, 43, 50, 55, 65 & 75 ίντσες και αναβαθμίστε την εμπειρία θέασης στο σπίτι.”